Tallers especials, jocs i moltes sorpreses en el Dia del Soci del Club Ciutat de les Arts i les Ciències

30/11/2017

Dissabte que ve 2 de desembre, quinta edició d’una jornada exclusiva per als socis del Club Ciutat de les Arts i Les Ciències i Club CienciAmics
Tallers especials, jocs i moltes sorpreses en el Dia del Soci del Club Ciutat de les Arts i les Ciències

Tallers de cuina, castell unflable, ciència a escena, visites guiades, realitat augmentada, fotos amb dinos, jocs de circuit, taller de peque enginyers, robòtica, realitat virtual, entre moltes altres sorpreses, els esperen a les famílies sòcies del Club Ciutat de les Arts i les Ciències i Club CienciAmics dissabte que ve 2 de desembre, amb la celebració del Dia del Soci. Es tracta de la quinta edició d’una jornada lúdica exclusiva per als membres del Club amb què la Ciutat de les Arts i les Ciències els agraïx la seua fidelitat i pertinença.

De 10:00 a 14:00 hores el Carrer Major del Museu de les Ciències serà l’escenari on les famílies sòcies participaran en nombroses activitats: paracaigudes, pista d’investigació, gimcanes, pintacares, màquina de fer roses...i molt més. Els membres del Club Ciutat de les Arts i les Ciències i Club CienciAmics, podran disfrutar d’esta divertida i interessant acció del Dia del Soci presentant el passe Club amb data vigent.

Descobrix el Club Ciutat de les Arts i les Ciències i Club CienciAmics i apunta’t, tindràs descomptes, seràs dels primers a conéixer què ocorre en la Ciutat de les Arts i les Ciències i participaràs en concursos i invitacions especials, entre altres avantatges.