El Museu de les Ciències celebra el Dia Internacional dels Museus amb sessions gratuïtes de 'Ciència a Escena'

08/05/2019

Dissabte 18 de maig a les 13 hores i a les 16 hores en l' Auditori del Museu 
El Museu de les Ciències celebra el Dia Internacional dels Museus amb sessions gratuïtes de 'Ciència a Escena'

El Museu de les Ciències se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus amb dos sessions especials de 'Ciència a Escena' gratuïtes dissabte que ve 18 de maig. L'Auditori Santiago Grisolía serà l'escenari on els divulgadors científics realitzaran els experiments en directe de 'Ciència a Escena' a les 13 hores i a les 16 hores. 

L'accés serà lliure fins a completar l'aforament. Els divulgadors i divulgadores científiques han seleccionat per a esta activitat els experiments més divertits i sorprenents de 'Ciència a Escena' amb demostracions procedents dels tallers 'Màgia Química' i 'Fred, Fred'. 

En les sessions de 'Ciència a Escena', personal especialitzat en divulgació ensenya ciència a través d'experiments en directe. En 'Fred, fred' el públic comprova els sorprenents canvis que experimenten els cossos en contacte amb el nitrogen a -196 ºC i en 'Màgia Química' els i les participants poden veure en directe reaccions i canvis de colors. 

Amb esta jornada, la Ciutat de les Arts i les Ciències se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus, organitzat pel Consell Internacional de Museus per a subratllar la importància del paper dels museus al servici de la societat i el seu desenvolupament. Se celebra cada 18 de maig i els museus participants organitzen diferents activitats per a connectar amb el seu públic.