EL MUSEU OFERIX DOS SESSIONS GRATUÏTES DELS TALLERS 'CIÈNCIA A ESCENA' EL DISSABTE, 20 DE MAIG, PEL DIA DELS MUSEUS

17/05/2017

- Les sessions gratuïtes se celebraran en l’Auditori Santiago Grisolía a les 13 h i a les 17 h - Les entrades poden arreplegar-se en les taquilles de reserves situades davant de  l’Auditori, en el Carrer Menor del Museu
EL MUSEU OFERIX DOS SESSIONS GRATUÏTES DELS TALLERS 'CIÈNCIA A ESCENA' EL DISSABTE, 20 DE MAIG, PEL DIA DELS MUSEUS

El Museu de les Ciències se suma a la celebració esta setmana del Dia Internacional dels Museus amb dos sessions especials de 'Ciència a Escena' gratuïtes dissabte que ve, 20 de maig .L' Auditori Santiago Grisolía serà l’escenari on els divulgadors científics realitzaran els experiments en directe de 'Ciència a Escena' en dos sessions: a les 13.00 hores i a les 17.00 hores, amb una aforament de 300 persones cada una. 

El públic interessat a assistir als tallers haurà d’arreplegar les entrades el mateix dissabte 20 de maig a partir de les 10.00 hores en les taquilles de reserves ubicades davant de l’Auditori Santiago Grisolía, en el Carrer Menor del Museu. Els divulgadors científics han seleccionat per a esta activitat els experiments més divertits i sorprenents de 'Ciència a Escena' amb demostracions procedents dels tallers 'Màgia Química', 'Fred, Fred' i 'Horror al buit'.

En les sessions de 'Ciència a Escena' personal especialitzat en divulgació ensenya ciència de forma curiosa a través de distints experiments en directe. En 'Fred, fred' el públic comprova els sorprenents canvis que experimenten els cossos en contacte amb el nitrogen a -196 ºC i en "Màgia Química" els participants poden veure en directe reaccions i canvis de colors i inclús com es posa en marxa un rellotge amb suc de taronja. 

Amb esta jornada, la Ciutat de les Arts i les Ciències se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus (18 de maig), organitzat pel Consell Internacional de Museus per a subratllar la importància del paper dels museus al servici de la societat i el seu desenrotllament. Se celebra cada 18 de maig i els museus participants organitzen diferents activitats per a connectar amb el seu públic. En el cas del Museu, s’ha traslladat la celebració de l’efemèride al dissabte 20 de maig per a facilitar que les activitats especials poden ser disfrutades pel nombre més gran de persones.