El Club CienciAmics i Club La Ciutat compten amb més de 1.300 integrants

16/11/2021

- El dissabte 20 de novembre al Carrer Major del Museu de 10 a 14 hores se celebra una jornada exclusiva per als socis i les sòcies - El passe CienciAmics permet visitar el Museu de les Ciències i l'Hemisfèric de manera il·limitada durant un any
El Club CienciAmics i Club La Ciutat compten amb més de 1.300 integrants

El Club CienciAmics i Club La Ciutat compten amb més de 1.300 integrants que dissabte que ve, 20 de novembre, podran gaudir d'una jornada especial amb activitats exclusives, des de les 10 a les 14 hores al Carrer Major del Museu de les Ciències. També les persones que s'apunten durant esta setmana podran assistir a este esdeveniment de manera gratuïta.

Tallers com 'Crear un hort ecològic a casa' o 'Cuina creativa', experiments en directe, manualitats originals, 'photocall' i fins i tot un regal per a cada xiquet i xiqueta que hi assistisca són algunes de les sorpreses que s'estan organitzant per a agrair als socis i sòcies la seua fidelitat.

El passe CienciAmics permet la visita al Museu de les Ciències i l'Hemisfèric de manera il·limitada durant 365 dies des de la data de compra. Les persones interessades poden comprar este passe en la taquilla Club del Museu per 32 euros en la tarifa familiar/reduïda i per 40 euros en tarifa d'adult.

A més de poder visitar el Museu i l'Hemisfèric les vegades que vulguen, els socis i sòcies del Club CienciAmics compten amb avantatges en determinats productes i serveis de la Ciutat de les Arts i les Ciències, com un 50 % de descompte en el cas dels tallers de 'La Ciència a Escena' i en 'Les Nocturnes de l'Hemisfèric', així com un 10 % de descompte en botigues i restauració. També disposen de preus especials en l'aparcament, lloguer de bicicletes i activitats en llacs.