LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES POSA EN MARXA LA NOVENA EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR 'DESAFIAMENT ROBOT'

28/12/2016

Entre les novetats d’esta nova edició, els alumnes de primària poden participar en el concurs.
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES POSA EN MARXA LA NOVENA EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR 'DESAFIAMENT ROBOT'

El Museu dels Ciències tornarà en  2017 a convertir-se en punt de trobada de futurs científics amb els concursos escolars 'Desafiament Robot', 'Cristal·lització en l’Escola' i Reacciona! A partir del pròxim 16 de gener i fins al 28 de febrer, els professors i alumnes interessats podran inscriure’s a la novena edició del concurs "Desafiamente Robot" dirigit a estudiants de Primària de 2.º i 3.er cicle, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius. Amb esta iniciativa es busca promoure l’ús de les noves tecnologies entre els jóvens per mitjà de la participació en una activitat pràctica i lúdica. Entre les novetats d’esta nova edició, destaca la possibilitat que alumnes de primària participen en el concurs.

La competició se celebrarà el dissabte 13 de maig en el Museu de les Ciències en una jornada oberta al públic que reunirà aficionats a la robòtica. Els equips participants competiran en diferents proves amb un robot construït, dissenyat i programat per ells, o amb un projecte que desenrotllaran al llarg de tot el curs. 

Este certamen s’unix a altres concursos dirigits a estudiants que organitza la Ciutat de les Arts i  les Ciències, les finals dels quals se celebren també el pròxim mes de maig, i que pretenen promoure la vocació científica dels alumnes com són la querta edició de "Cristral·lització en l'Escola", organitzat en col·laboració amb la Universitat Jaume I, i la sisena edició del certamen de química "Reacciona!".