El Consell de la Infància de la Ciutat de les Arts i les Ciències celebra la primera reunió del curs 2018/2019

30/11/2018

Els consellers han visitat l’exposició 'Mart. La conquista d’un somni'
El Consell de la Infància de la Ciutat de les Arts i les Ciències celebra la primera reunió del curs 2018/2019

Els nous membres del Consell de la Infància han arreplegat hui les seues credencials en la primera reunió que este òrgan assessor de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha celebrat per al curs 2018/2019. En l’actualitat està integrat per 12 alumnes dels col·legis Nostra Senyora dels Desamparados de Natzaret, el CEIP Juan Manuel Montoya, Centre educatiu Juan Comènius, Col·legi Públic Lluís Vives, el Col·legi Santiago Apòstol de València i el Col·legi Pius XII.

Després de reunir-se a la sala de juntes amb el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, els consellers han visitat l’exposició 'Mart. La conquista d’un son' on han col·locat el segell oficial del Consell en aquells mòduls sobre astronomia desenvolupats a partir les seues propostes.

El Consell de la Infància és una iniciativa basada en el projecte pedagògic del psicopedagog Francesco Tonucci - que defén la participació dels xiquets i la presa en consideració de les seues opinions- i està dirigida a alumnes de 5t i 6t de Primària de centres de la Comunitat Valenciana que desitgen compartir amb els responsables del Museu la seua visió del mateix com a xiquets.