El Museu de les Ciències oferix una conferència-concert sobre l’astronomia a l’antiga Xina

16/02/2016

De lliure accés, prèvia inscripció, l’activitat se celebrarà dimarts que ve 18 de febrer i inclou també una observació amb telescopis de la Lluna des de l’Umbracle  
El Museu de les Ciències oferix una conferència-concert sobre l’astronomia a l’antiga Xina

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua dijous que ve, 18 de febrer amb el cicle d’Astronomia que tracta algun dels temes més apassionants i d’actualitat d’este camp de forma atractiva i accessible. En esta ocasió,l’astrofísic i divulgador de la ciència Rubén García Benito de l’Institut d’Astrofísica d’Andalusia proposa un viatge a l’antiga Xina per a conéixer els secrets de la seua astronomia mil·lenària i les seues companyes les matemàtiques i la música.

En este sentit, l’activitat, de lliure accés prèvia inscripció, es completarà amb l’actuació d’Abigail Horro que interpretarà en directe música xinesa, i una observació amb telescopis de la Lluna des de l’Umbracle. El públic descobrirà que la música va ocupar una posició d’extrema rellevància per a garantir l’harmonia del cosmos: cel, terra i home; les motivacions dels científics del passat i el que van trobar en el seu camí d’exploració de la naturalesa.

La pròxima cita del cicle serà el 10 de març. Francisco Anguita també de l’Institut d’Astrofísica d’Andalusia, tractarà sobre els descobriments que distintes missions espacials han dut a terme per a estudiar Ceres, l’asteroide Vesta o Plutó, descobriments que oferixen una mirada distinta sobre els orígens del Sol i la seua cort planetària.