EL CICLE 'UNA COMUNITAT AMB CIÈNCIA' PRESENTA LA INVESTIGACIÓ DE CARBURANTS NETS DE LA UNIVERSITAT D’ALACANT

14/12/2016

 Javier García Martínez impartix la conferència 'Catalitzadors a la cura del medi ambient' dijous 15 de desembre a les 19:30 h Lliure accés, prèvia inscripció
EL CICLE 'UNA COMUNITAT AMB CIÈNCIA' PRESENTA LA INVESTIGACIÓ DE CARBURANTS NETS DE LA UNIVERSITAT D’ALACANT

El cicle 'Una Comunitat amb ciència' continua esta setmana amb l’expert Javier García Martínez, de la Universitat d’Alacant, que impartirà la conferència 'Catalitzadors a cura del medi ambient'. La cita serà dijous 15 de desembre, a partir de les 19:30 hores en l’Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències. 

Javier García Martínez, prestigiós químic del Laboratori de Nanotecnologia Molecular de la Universitat d’Alacant, junt amb el seu equip, està innovant en el camp dels catalitzadors aplicats a carburants per a aconseguir un ús més eficient i, sobretot, més net dels mateixos. 

La cita, amb la que continua el cicle de divulgació del Museu de les Ciències 'Una Comunitat amb ciència', serà en l’Auditori Santiago Grisolía del Museu a partir de les 19:30 hores. L’assistència és gratuïta i només es requerix prèvia inscripció a través de la web www.cac.es. El nou cicle de divulgación "Una Comunitat amb ciència" pretén acostar al públic els treballs d’investigació que s’estan realitzant des de les universitats, els laboratoris, els instituts i parcs científics de la Comunitat Valenciana.