ELS PRIMERS 80 CIENTÍFICS DEL FUTUR ESTRENEN HUI L’ESCOLA D’ESTIU

26/06/2017

Últimes places para la setmana del tercer torn, del 10 al 14 de juliol
ELS PRIMERS 80 CIENTÍFICS DEL FUTUR ESTRENEN HUI L’ESCOLA D’ESTIU

Un total de 80 xiquets i xiquetes participen a partir d’este dilluns en el primer torn de la Escuela d’Estiu 'Científics del futur' de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La ciencia de la paleontologia és el tema central en esta nova edició de l’Escola d’Estiu que inclou diferents activitats en l’Hemisfèric, l’Umbracle, el Museu dels Ciències i l’Oceanogràfic. 


En el Museu, els participants interaccionaran amb 'Pleo', un robot dinosaure capaç d’aprendre del seu entorn. En el taller 'Dinosaures 3D' i amb una Impressora 3D els xiquets recrearan alguna part d’un dinosaure i coneixeran diferents espècies. A més es familiaritzaran amb els principals instruments de treball que s’empren a l’explorar un jaciment: des del quadern de camp, pinzells, quadrícula i regles per a mesurar fins a les brúixoles i el GPS. En el taller "Original o còpia?" aprendran a fer un motle d’una resta paleontològica de la mateixa manera que ho fan els paleontòlegs professionals. 


En l’Hemisfèric assistiran a un planetari en directe en el que es parlarà sobre els meteorits,l’extinció dels dinosaures i fins podran tocar un meteorit de veritat. També exploraran els llacs exteriors mentres naveguen en barques. En l’Oceanogràfic coneixeran les noves exhibicions de meduses, passaran una nit en l’aquari 'Oceans' rodejats de taurons i participaran en la solta d’una tortuga recuperada.