La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa el seu programa de visites per a la tercera edat

14/11/2022

Els majors vinculats a centres municipals de tota la Comunitat Valenciana podran conéixer l’Hemisfèric o el Museu de les Ciències i fer una visita guiada al Palau de la Generalitat  
La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa el seu programa de visites per a la tercera edat

La Ciutat de les Arts i les Ciències té ja llest el seu programa 'La Ciutat dels Majors', una proposta de visites de grups de persones de la tercera edat vinculades a centres municipals de majors i a l’exercici d’activitats d’envelliment actiu de la mà dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana que desitgen sumar-se a esta iniciativa.

Les visites al cine Hemisfèric o al Museu de les Ciències podran veure’s completades amb un recorregut guiat pel Palau de la Generalitat i tot això gràcies a la col·laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

La Ciutat de les Arts i les Ciències té un marcat compromís social. Des d’este compromís, i tenint en compte la seua missió i dos dels seus principals objectius, ‘contribuir a l’enriquiment intel·lectual de la societat’ i ‘Impulsar un sistema de gestió de persones igualitari’, naix la present actuació que té com a objectiu facilitar l’accés a la cultura i la ciència de les persones majors que participen en centres o activitats relacionades amb l’envelliment actiu, a través dels continguts expositius i projeccions de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Habitualment, les persones majors se senten allunyades, quan no excloses, de les àrees d’investigació, tecnologia o ciència, raons de ser del complex cultural i d’oci de la Generalitat. Per a acostar eixos aspectes tan comuns hui en la societat als grups de persones de major edat que busquen activitats d’envelliment actiu canalitzades a través dels seus respectius ajuntaments, la Ciutat de les Arts i les Ciències va aprovar al setembre passat una tarifa especial per al cine Hemisfèric i per al Museu de les Ciències a fi d’oferir a les més de 500 corporacions locals de la Comunitat Valenciana la possibilitat de desenrotllar visites dirigides a eixe sector de la població.

Molts ajuntaments valencians s’han interessat ja per 'La Ciutat dels Majors', programa dirigit a la Tercera Edat, que oferix entrades a l’Hemisfèric o al Museu per 4,7 euros i que es completa amb una visita guiada i gratuïta al Palau de la Generalitat, amb motiu del 600é aniversari de la construcció de l’edifici. Per a sumar-se al programa és necessari entrar en contacte amb la Ciutat dels Arts i els Ciències per mitjà del correu electrònic relacionesinstitucionales@cac.es o en el telèfon 961975544