El Museu de les Ciencies rep la marca Q de Qualitat Turística

06/08/2021

Aquest distintiu avala que la prestació de servei en les visites és garantia de qualitat, seguretat i professionalitat  
El Museu de les Ciencies rep la marca Q de Qualitat Turística

L'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) ha atorgat al Museu de les Ciències la marca Q de Qualitat Turística. Este distintiu acredita el compliment de la Norma UNE 302002:2018 'Museus. Requisits per a la prestació del servei de visites', que va ser desenvolupada pel ICTE amb l'Associació Espanyola de Normalització (UNE), amb la participació dels principals museus d'Espanya, entre ells la Ciutat de les Arts i les Ciències, per a establir uns estàndards de qualitat entre els museus i els seus visitants.

L'obtenció del distintiu de qualitat turística en l'experiència del visitant forma part del Pla Estratègic 2020-2023 de la Ciutat de les Arts i les Ciències i complementa així l'objectiu de divulgació científica i cultural del Museu, una de les principals línies del citat pla.

Per a aconseguir este reconeixement, el Museu de les Ciències ha superat una auditoria que garanteix el màxim rigor en la gestió de la qualitat de les visites turístiques, e inclou aspectes sobre accessibilitat, informació i comunicació, atenció al visitant, senyalística, reserva i venda d'entrades, instal·lacions, visita o fidelització del visitant, entre altres. Així, s'assegura a cada visitant la millor experiència turística possible.