La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca una nova edició del concurs de dibuix nadalenc

15/11/2022

Entre els nou guanyadors se seleccionarà la postal de felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències
La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca una nova edició del concurs de dibuix nadalenc

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat una nova edició del concurs de dibuix nadalenc en què poden participar estudiants de primària de la Comunitat Valenciana. Entre els nou guanyadors se seleccionarà la postal de felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Fins al pròxim 5 de desembre podran presentar-se els treballs al concurs 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'. Els dibuixos hauran de realitzar-se en un foli o cartolina grandària A4 i es podrà utilitzar qualsevol material que no present relleu i evitar productes sintètics o que tinga plàstics com, per exemple, aerosols i dissolvents que no siguen de base d’aigua, purpurina, etc. Es remetran al departament de publicitat de la Ciutat de les Arts i les Ciències en la següent adreça postal: Ciutat de les Arts i les Ciències. Àrea de Màrqueting i Publicitat. Museu dels Ciències. Av. del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), núm. 7. 46013-València

Seran seleccionats tres dibuixos per cada dos cursos: 1.º i 2.º; 3.º i 4.º; 5.º i 6.º de primària. Cada un dels premiats guanyarà entrades de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La decisió del jurat es farà públic el 16 de desembre de 2022 en www.cac.es y en les xarxes socials de la Ciutat de les Arts i les Ciències.