LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES I Berklee College of Music COL·LABOREN PER QUART ANY EN UN AMPLI PROGRAMA D’ACTIVITATS CULTURALS

04/05/2017

-El cicle inclou concerts de lliure accés, projeccions, tallers i demostracions - Demà divendres 5 de maig a les 20 h se celebra la primera de les actuacions en directe del cicle 'Un llac de concerts' davall el tema ‘València Springs with Music’
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES I Berklee College of Music COL·LABOREN PER QUART ANY EN UN AMPLI PROGRAMA D’ACTIVITATS CULTURALS

La Ciutat de les Arts i  les Ciències i el campus a València de Berklee College of Music col·laboren per quart any consecutiu en un programa d’activitats culturals que inclou concerts de lliure accés, projeccions, tallers i demostracions, a més de la Berklee Week i el gran concert de 'La Nit de Berklee' el 8 de juliol. 

Demà divendres, 5 de maig comença el cicle de actuaciones musicals en directe 'Un llac  de concerts' a les 20 h amb estudiants del programa Berklee Study Abroad davall el tema ‘València Springs with Music’.  'Un llac de concerts' portarà al llac nord del Museu dels Ciències en els mesos de maig a juliol, setembre i octubre, les actuacions de lliure accés a càrrec dels estudiants i professors amb la interpretació de composicions de diferents estils musicals, des del jazz al blues i el soul, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, folk, funk, o llatí jazz.

En l’Hemisfèric, associada a l’última sessió dels diumenges, els espectadors poden conéixer amb la projecció 'Berklee. Música en imatges' les millors composicions i treballs audiovisuals realitzats cada any pels estudiants de Berklee dins del programa de “Composició de bandes sonores per a pel·lícules, televisió i videojocs”. Una altra de les activitats previstes és TEDx Berklee València 2017 el 29 d’abril en el Palau de les Arts que albergarà les famoses xarrades de 18 minuts per a compartir idees de tecnologia, innovació, ciència, art, música i disseny. 

Ciència i música

El 26 de maig a les 11 h se celebrarà en l’Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències la actividad 'Pregunta-li coses de ciència a un músic', una trobada en què participaran estudiants del programa del màster en Music Production, Technology, and Innovation de Berklee, i estudiants de Cicles Formatius relacionats amb l’enginyeria de so. 

Estudiants del programa de màster en Music Production, Technology, and Innovation han desenvolupat la iniciativa 'Dismorphic: una exploració inmersiva de la cognició' per a investigar què ocorre en el cervell al rebre estímuls sonors. El dia 31 de maig a les 20 h  tindrà lloc l’estrena en l’Hemisfèric per a públic general i els dies 1, 8 i 15 de juny es dirigirà al públic escolar. 

De l’1 al 8 de juliol, se celebrarà la “Berklee Week” en la que es mostraran els treballs que els estudiants de Berklee en els seus respectius Programes de Màster realitzen al llarg del curs i que culmina amb el concert de fi de curs de l’escola.  El programa inclou 'Berklee on the Big Screen. A Première' (4 i 5 de juliol), la instal·lació 'Perspectives Sonores' (7 i 8 de juliol) i 'La Nit de Berklee' (8 de juliol, a les 22 hores), un gran concert en el llac nord de l’Hemisfèric d’accés gratuït en què els estudiants mostraran el seu talent i l’aprenentatge de tot un any. 
 
Més informació Programa Berklee Música en Obert