'Música en obert' acosta la música contemporània al públic a través de concerts, tallers i conferències

15/04/2019

- La Ciutat de les Arts i les Ciències i el campus de Berklee College of Music a València col·laboren per sext any consecutiu 
'Música en obert' acosta la música contemporània al públic a través de concerts, tallers i conferències

La Ciutat de les Arts i les Ciències i el campus de Berklee College of Music a València col·laboren per sext any consecutiu en 'Música en Obert', un programa d'activitats culturals que inclou concerts de lliure accés, projeccions, tallers i conferències, a més de la Berklee Week, del 2 al 7 de juliol, i el gran concert de 'La Nit de Berklee' el 6 de juliol. 

L'objectiu és acostar la música contemporània al públic general, establint sinergies entre la música, la ciència i la tecnologia per a crear una oferta de continguts única i diferenciada a nivell internacional. 

Dissabte que ve 4 de maig Berklee presentarà Musaico, un festival gratuït d'un dia per a tota la família amb música en directe dels alumnes del campus, food trucks i activitats per a grans i xicotets. Des de les 11 del matí a les 21 de la nit, en l'esplanada de l'Assut de la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

Des de febrer, cada dissabte i diumenge, a les 13 hores en l'Hemisfèric, els espectadors i espectadores poden conéixer la projecció 'Berklee. Música en imatges' composta per les millors composicions i treballs audiovisuals realitzats cada any pels estudiants de Berklee dins del programa de "Composició de bandes sonores per a pel·lícules, televisió i videojocs". 

Un llac de concerts 

El divendres 10 de maig comença el cicle d'actuacions musicals en directe 'Un llac de concerts', a les 20 hores en el llac sud de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Quasi tots els divendres de maig a octubre, estudiants i professors del campus de Berklee a València realitzaran concerts a l'aire lliure en què el públic general podrà disfrutar de distints estils de música contemporània: del jazz al rock and roll passant pel funk, la música llatina, el folk o músiques del Mediterrani. 

A més, del 2 al 7 de juliol, se celebrarà la 'Berklee Week' en la que es mostraran els treballs que els estudiants del campus realitzen al llarg de l'any en els seus respectius programes de màster i que culmina amb el concert de fi de curs de l'escola. 

El programa inclou 'Berklee on the Big Screen. A Première' (2 i 4 de juliol), la instal·lació 'Traces' (del 5 al 7 de juliol) i 'La Nit de Berklee' (6 de juliol, a les 22 hores), un gran concert en el llac nord de l'Hemisfèric d'accés gratuït en què els estudiants mostraran el seu talent i l'aprenentatge de tot un any.