El grup de cambra de la Unió Artístic Musical "Sant Francesc de Borja" de Gandia interpretarà música de cine en el Museu de les Ciències

25/11/2022

El concert gratuït se celebra este dissabte 26 de novembre en l’escenari exterior en el passeig nord junt amb els jardins del Túria a partir de les 12 hores
El grup de cambra de la Unió Artístic Musical

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix una nova cita amb la música en directe amb el grup de cambra de la Unió Artístic Musical ‘Sant Francesc de Borja’ de Gandia que dedicarà la seua actuació al cine amb la música de pel·lícules com ‘La Missió’, ‘La llista de Shindler’ i ‘El Rei Lleó’. El concert, d’accés lliure i gratuït,  comença a les 12 hores en l’escenari instal·lat en el passeig nord del Museu de les Ciències junt amb els Jardins del Túria. 

El grup de cambra de Unió Artístic Musical ‘Sant Francesc de Borja’ de Gandia intepretará alguns dels temes principals de famoses bandes sonores, entre ells, peces compostes per Ennio Morricone  (‘River’ i ‘Gabriel´s’Oboé’ de ‘La Missió’) i John Williams ( ‘Marxa imperial’ i ‘La Llista de Shindler’). El repertori inclou el popular tema de ‘Pirates del Carib’ compost per K. Badelt, la cançó ‘Can you feel the love tonight’ d’Elton John per al ‘Rei Lleó’, així com la música més coneguda de ‘Gladiator’, ‘Braveheart’ i ‘El Senyor dels Anells’. 

El cicle de concerts ‘Les bandes a La Ciutat’ està organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i consistix en actuacions de lliure accés a càrrec de grups musicals de xicotet format de les societats musicals federades de la Comunitat Valenciana.