La Ciutat de les Arts i les Ciències i l’Agència Espacial Europea (ESA) posen en marxa una nova edició de 'Passaport a l’Espai'

08/10/2019

El 'Passaport a l’Espai' s'ompli amb continguts relacionats amb l’astronomia del Museu, Hemisfèric i Umbracle
La Ciutat de les Arts i les Ciències i l’Agència Espacial Europea (ESA) posen en marxa una nova edició de 'Passaport a l’Espai'

La Ciutat de les Arts i  les Ciències en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA) presenten per sext any consecutiu la iniciativa 'Passaport a l’Espai' coincidint amb la celebració de la Setmana Mundial de l’Espai. Els i les visitants ja poden sol·licitar en les taquilles del Museu de les Ciències o de l’Hemisfèric el seu 'Passaport a l’Espai' per a omplir-lo amb les activitats d’astronomia que organitza la Ciutat de les Arts i les Ciències.  

Les projeccions 'Apol·lo11. Primers Passos' i 'Viatge a l’espai. Pròxima parada: Mart' en l’Hemisfèric,  les visites guiades a l’exposició 'Mart. La conquista d’un somni' i les conferències d’astronomia són algunes de les propostes que permeten completar el 'Passaport a l’Espai'. El termini per a entregar el passaport finalitza el 21 de maig de 2020; els menors d’11 anys han d’omplir almenys 4 activitats i els majors d’11 anys  un total de 5 activitats. 

Després d’entregar el seu passaport amb les proves validades, entre els participants se celebra una sorteig i poden guanyar visites a les instal·lacions de l’Agència Espacial Europea i de la NASA a Madrid, visites guiades al Consorci Valencià de l’Espai i a l’Observatori Astronòmic d’Aras de los Olmos. El 3 de juny de 2020 es realitzarà el sorteig entre els participants que hagen completat el Passaport.