L’exposició 'My Secret Garden' viatja de la Ciutat de les Arts i les Ciències al Port d’Alacant 

25/06/2020

L’última aposta per l’art públic de la Ciutat de les Arts i les Ciències comença una ruta itinerant el 2 de juliol a Alacant   
Escultura del artista Arné Quinze en els llacs de la Ciutat de les Arts i les Ciències

L’exposició 'My Secret Garden' de l’artista d’origen belga Arne Quinze viatja a Alacant després de més d’un any d’exhibició en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb èxit de públic. Són sis peces exclusives en acrílic sobre alumini creades per l’artista per a l’entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències i que a partir del pròxim 2 de juliol s’exposaran en el Moll 2 del Port d’Alacant. 

La Ciutat de les Arts i les Ciènces trasllada així de València a Alacant la seua aposta per l’art públic i el concepte de museu a l’aire lliure amb la intenció d’aproximar als ciutadans les últimes tendències artístiques de creadors contemporanis, tant nacionals com internacionals.

Comença una itinerància per tot el territori espanyol, en col·laboració amb la Fundación Gabarrón, i com a primer destí, l’exposició s’exhibirà en un altre entorn privilegiat que és el Moll 2 del Port d’Alacant,  gràcies al suport i col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant i el port d’Alacant.

Cada una de les escultures públiques de “My Secret Garden València” aborda la rica diversitat de formes, estructures i colors que es troben en el Plantae (regne de les plantes). L’artista reclama un diàleg profund entre la naturalesa i la cultura en el desennvolupament de la societat moderna. Desafia el seu públic amb escultures no convencionals, fomenta una conversació sociocultural que estimula la creativitat i abraça la diversitat.

Arne Quinze va nàixer en 1971 a Bèlgica, viu i treballa en Saint- Martens-Latem, Bèlgica i Los Angeles, EE. UU. Els fonaments recurrents en la seua obra són l’ús de fusta i metall, colors elèctrics en pintura fluorescent i temes referents al social i la interacció, naturalesa i urbanisme.