ALUMNES DE BELLES ARTS ESTUDIEN LA LLUM EN L'OBRA 'THE SKY OVER NINE COLUMS' DE HEINZ MACK

23/10/2016

La Ciutat de les Arts i les Ciències desenvolupa este projecte l’eix conceptual dels quals residix en com representar i treballar la llum i comunicar-ho als altres estudiants, des d’infantil fins a universitaris
ALUMNES DE BELLES ARTS ESTUDIEN LA LLUM EN L'OBRA 'THE SKY OVER NINE COLUMS' DE HEINZ MACK

Alumnes de la Facultat de Belles Arts de la Univesitat de València van visitar esta setmana la Ciutat de les Arts i les Ciències ja que participen en un projecte educatiu entorn de l’obra The Sky Over Nine Columns' de l’artista alemany Heinz Mack. 

La Ciutat de les Arts i les Ciències desenrotlla este projecte l’eix conceptual dels quals residix en com representar i treballar amb llum i comunicar-ho als altres estudiants de totes les edats, des d’infantil fins a universitaris.

L’obra, formada per nou columnes simètriques, de més de set metres d’altura cada una, recobertes per 85.000 tessel·les daurades i que canvien en funció del Sol, estarà exposada en la Ciutat de les Arts i les Ciències fins a l’1 de novembre.  'The Sky Over Nine Colums' ha sigut realitzada per la Fundació Ralph Dommermuth Stiftung Kunst und Kultur en col·laboració amb Beck & Eggeling International Fine Art (Düsseldorf).