La Ciutat de les Arts i les Ciències estarà present en la segona edició ‘d’Aeroport Castelló Business Forum’ 

21/11/2022

 La jornada, que se celebra el pròxim dijous 24 de novembre en l’aeroport de Castelló, reunirà representants del sector aeronàutic i aeroespacial 
La Ciutat de les Arts i les Ciències estarà present en la segona edició ‘d’Aeroport Castelló Business Forum’ 

La Ciutat de les Arts i les Ciències estarà present el pròxim dijous 24 de novembre en la segona edició ‘de l’Aeroport Castelló Business Forum’ de l’Aeroport de Castelló i que inclou, a més de ponències i networking, una zona expositiva en què es mostraran  continguts  destacats del Museu de les Ciencies dedicats a l’espai com una maqueta del vehicle rover 'Curiosity' de l’exposició ‘Mart. La conquista d’un somni’. 

La jornada, que pretén exercir un paper aglutinador de la indústria aeronàutica i aeroespacial de la Comunitat Valenciana a fi d’estimular el seu desenrotllament, a més de posicionar l’aeroport de Castelló com una infraestructura estratègica,  reunirà a prop de 40 ponents, entre ells l’astronauta Pedro Duque, representants d’empreses, universitats, instituts tecnològics, centres d’investigació, start-ups i entitats públiques, amb l’assistència de més de 200 persones. 

L’esdeveniment comptarà amb un espai expositor en què estarà present la Ciutat de les Arts i les Ciències, que exhibirà el públic assistent material de les exposicions del Museu dedicades a l’exploració espacial, entre les que destaca ‘Gravetat Zero’, a través de recursos audiovisuals i la cessió de peces de ‘Mart. La conquista d’un somni’ com és una maqueta del rover 'Curiosity' de l’escenografia de la superfície de Mart i un dels suports gràfics de la zona dedicada a l’exploració robòtica de Mart en el que s’explica el llançament de la Mars 2020 Mission Perseverance Rover. 

La Ciutat de les Arts i les Ciències de la Generalitat Valenciana també ha expressat recentment el seu suport formal a la candidatura de la Comunitat Valenciana, i més concretament a la ciutat d’Elx, perquè es convertisca en seu de l’Agència Aeroespacial Espanyola