LA NATURALESA MÉS SALVATGE D'EE.UU ARRIBA A l'HEMISFÈRIC AMB LA NOVA PEL·LÍCULA 'AMÈRICA WILD'

03/10/2016

Esta setmana es posa en marxa un concurs i sorteig d’entrades en els comptes de Twitter i de Facebook de la Ciutat de les Arts i les Ciències 
LA NATURALESA MÉS SALVATGE D'EE.UU ARRIBA A l'HEMISFÈRIC AMB LA NOVA PEL·LÍCULA 'AMÈRICA WILD'

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències renova esta tardor la seua programació amb la nova pel·lícula IMAX 'Amèrica Wild. Parcs naturals' que com anuncia el seu títol recorre la naturalesa més salvatge d’EE.UU preservada gràcies a la creació fa cent anys del sistema de parcs nacionals.

 La pel·lícula s’estrena divendres que ve 7 d’octubre y per a celebrar-ho des de la Ciutat de les Arts i els les Ciències es posa en marxa esta setmana un concurs de preguntes sobre algunes curiositats cinèfiles relacionades amb els parcs nacionals nord-americans. Tant en Twitter com en Facebook els seguidors podran participar i guanyar entrades gratis per a ser dels primers a disfrutar de la nova pel·lícula de l’Hemisfèric.

Supervolcans en teoria inactius pero la calor del qual genera guèisers que fan dubtar (parlem de Yellowstone), la lliçó d’humilitat que ens oferix el Parc Nacional Redwood i les seues mil·lenàries sequoies roges que poden superar els 100 metres d’altura, el Parc Nacional dels Arcs amb més de 2.000 arcs de pedra arenosa natural, paisatges de muntanya, neu i gel, els grans llacs... són els protagonistes d’Amèrica Wild. Parcs naturals'.

Les impressionants imatges de Yosemite, Yellowstone, el Gran Canó, el Parc Nacional Glacier i Everglades adquirixen una espectacularitat major gràcies a l’experiència inmersiva que suposa deixar-se embolicar per la pantalla gegant de l’Hemisfèric.

El públic compartix este viatge a través de les aventures de tres moderns exploradors: l’alpinista Conrad Anker, el fotògraf d’aventura Max Lowe i l’artista Rachel Pohl. La projecció, que celebra el centenari de la creació del sistema de parcs nacionals en EE.UU, intercala escenes recreades i fotografies originals del president Theodore Roosevelt i del naturalista John Muir en Glacier Point, en el parc nacional Yosemite, un viatge que va suposar l’inici de la protecció pública d’estos espais naturals a principis del segle passat i que va culminar amb l’aprovació de la llei en 1916.