50ª Aniversari del Premi Nobel Severo Ochoa

11/12/2009

50ª Aniversari del Premi Nobel Severo Ochoa La Ciutat de les Arts i les Ciències inicia hui un programa especial d'activitats amb què pretén retre homenatge el científic Severo Ochoa, que fa 50 anys va rebre el Premi Nobel de Medicina.

El director científic del complex de divulgació científica, Manuel Toharia, ha explicat als escolars que han visitat hui el Museu de les Ciències Príncipe Felipe la importància de les investigacions i el treball científic d'este gran investigador, del llegat del qual el Museu de les Ciències Príncep Felipe és depositari des de l'any 2000 i que es pot observar en l'exposició “El Llegat de la Ciència”.

La mostra, que oferix a més un recorregut sobre la vida i evolució de les investigacions d'altres dos Premis Nobel: Santiago Ramón i Cajal i Jean Dausset, inclou també des de hui un panell amb el discurs original que va pronunciar Severo Ochoa el dia que li van entregar el Premi Nobel.

Els visitants que s'acosten al Museu durant este cap de setmana podran assistir en El Carrer Major al ‘Taller de l’ADN': una animació que té per objectiu dinamitzar la representació artística de la molècula de l’ADN introduint al visitant en els conceptes bàsics de la seua estructura i funcions. Una altra de les activitats previstes és la projecció en la Sala Polivalent de la sèrie televisiva que recorre en dos capítols la vida i trajectòria del científic asturià.