L’Hemisfèric estrena a l’octubre la pel·lícula IMAX 'Volcans'

04/09/2019

La projecció recorre la història de la Terra a través d’un dels espectacles més impressionants de la naturalesa
L’Hemisfèric estrena a l’octubre la pel·lícula IMAX 'Volcans'

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències incorpora a partir de l’1 d’octubre la pel·lícula IMAX 'Volcans' en la seua programació. El documental conta com es va formar la Terra i reunix imatges espectaculars, des d’un volcà actiu a Indonèsia fins a la ciutat de Pompeia, del llac de lava a Vanuatu fins als estanys àcids i guèisers a Etiòpia.

Fa 4.500 milions d’anys van sorgir els primers volcans en la Terra. La vida va prosperar dins d’estos paisatges volcànics on sorgixen els primers ecosistemes del planeta. 'Volcans' explora la contribució dels volcans més espectaculars del món en la formació dels hàbitats terrestres i explica com continuen influint en l’actualitat. La pel·lícula, amb la participació del fotògraf de National Geographic, Carsten Peter, mostra els efectes que tenen els volcans sobre les poblacions, passades i presents, a través d’un dels espectacles més impressionants de la naturalesa.

Els espectadors poden esquivar les roques a la vora d’un volcà actiu a Indonèsia, descendir a un llac de lava a Vanuatu i visitar increïbles estanys àcids, guèisers i camps de depòsits minerals a Etiòpia. A més de viatjar per tot el món per a veure la ciutat fantasma arqueològica de Pompeia, els respiradors hidrotermals en el fons de l’oceà i observar en primera persona els devastadors efectes de l’erupció de Kilauea a Hawaii en 2018.