Més de 5.000 estudiants han assistit als planetaris 'L'univers a l'aula' de l'Hemisfèric este curs

08/06/2022

'L'univers a l'aula' és el programa de planetaris adaptat a cada nivell, d'Infantil a Batxillerat  
Més de 5.000 estudiants han assistit als planetaris 'L'univers a l'aula' de l'Hemisfèric este curs

Més de 5.000 estudiants han participat en el programa de planetaris en directe de l'Hemisfèric 'L'univers a l'aula'. Es tracta del nom genèric que comprén els tres tipus de planetaris adaptats segons el nivell: 'Astromenuts', dirigit a escolars d'Infantil; 'Un passeig pel sistema solar', per a estudiants de Primària, i 'La nostra casa en el cosmos', per als cursos de Secundària i Batxillerat.

'Astromenuts' és un planetari d'iniciació en les ciències de l'espai en què l'alumnat de 4 a 6 anys aprén curiositats sobre el dia i la nit, les fases de la Lluna i el sistema solar. Els cursos de Primària assistixen al planetari 'Un passeig pel sistema solar', que explica les diferències entre les estreles dels planetes, com es produixen els eclipsis de sol i lluna o les característiques dels planetes del sistema solar, entre altres temes.

Per la seua banda, 'La nostra casa en el cosmos', dirigit a estudiants de Secundària i Batxillerat, respon a preguntes relacionades amb exoplanetes, què és una supernova, com es formen i evolucionen les estreles o de quina manera influeix el Sol sobre la Terra perquè aquesta siga habitable.