Històric de notícies 2007

25/12/2007

El Museu de les Ciències Príncipe Felipe presenta l´exposició "La Ciència de l´Espionatge"

El Museu de les Ciències Príncipe Felipe acull fins a l’1 d’abril del 2008 la nova exposició “La Ciència de l’Espionatge”, que invita el públic infantil a convertir-se per un dia en un verdader espia, aprendre tècniques d’investigació i de vigilància i, fins i tot, poder lluitar contra una organització secreta.

 

Continuar llegint

21/12/2007

The Cure comença la gira espanyola el 5 de març a la Ciutat de les Arts i les Ciències dins del concert MTV Winter

El grup The Cure encapçalarà, el 5 de març, el cartell de la primera edició del MTV Winter a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Serà el primer concert que oferisca el grup britànic dins de la gira per Espanya i, a més, la cita a València serà de caràcter gratuït.

 

Continuar llegint

19/12/2007

El Museu de les Ciències inaugura l´exposició "Canvi climàtic. Preguntes i respostes"

El director general per al Canvi Climàtic, Jorge Lamparero i el director de l’Obra Social de Caixa Catalunya, Miquel Perdiguer, han inaugurat hui l’exposició “Canvi climàtic. Preguntes i respostes”, feta per la Fundació Territori i Paisatge de l’Obra Social de Caixa Catalunya, que es podrà visitar al Museu de les Ciències fins a l’1 d’abril del 2008.

 

Continuar llegint

14/12/2007

Els Simpson, pistes de surf de neu i trineus, contacontes, tallers i teatre a la Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha programat una sèrie d’activitats especials per al període nadalenc que inclou una àmplia oferta de propostes d’oci com ara tallers, contacontes, pistes de surf de neu i trineus, un espai dedicat a la fórmula 1, la presentació de l’últim llibre de Laura Gallego amb la presència de l’autora, una festa al voltant del famós personatge Tintín o la tematització de l’Oceanogràfic com la famosa ciutat dels Simpson, Springfield.

 

Continuar llegint

11/12/2007

Toharia destaca "la sensibilitat especial" del Museu de les Ciències en la divulgació d´accions contra el canvi climàtic

El director del Museu de les Ciències, Manuel Toharia, ha mostrat hui “gran satisfacció” per l’anunci que ahir va fer el president de la Generalitat, Francisco Camps, pel qual el Museu es convertix en el centre de gestió del nou parc tecnològic d’I+D contra el canvi climàtic. Toharia ha considerat este anunci “un repte positiu i una gran mostra de confiança per la tasca feta a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on a més tenim una sensibilitat especial per a divulgar entre la societat el que cal saber i fer per a pal•liar el canvi climàtic”.

 

Continuar llegint

07/12/2007

La targeta "El teu Regal" de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el regal perfecte per a este Nadal

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix també durant les festes de Nadal la targeta “El teu Regal” per a obsequiar familiars o amics amb una visita al Museu de les Ciències Príncipe Felipe, a l’Hemisfèric i a l’Oceanogràfic qualsevol dia de l’any.

 

Continuar llegint

05/12/2007

Jorge Vela: "Presentem una oferta de qualitat perquè el públic celebre estes dates a la Ciutat de les Arts i les Ciències"

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Jorge Vela, acompanyat pel director del Museu de les Ciències, Manuel Toharia, i el director de l’Oceanogràfic, Pablo Areitio, ha presentat hui la programació especial que el complex de divulgació ha preparat en ocasió de les festes de Nadal.

 

Continuar llegint

30/11/2007

L´Oceanogràfic organitza el primer curs d´endoscòpia aplicada a mamífers marins

L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha organitzat el primer curs sobre endoscòpia aplicada a mamífers marins que reunirà els principals especialistes a escala internacional en esta tècnica. Al llarg del curs s’exposaran les possibilitats futures que oferix l’endoscòpia com a mètode diagnòstic i terapèutic.

 

Continuar llegint

21/11/2007

Arca del Mar, nova instal.lació de l´Oceanogràfic per a la recuperació de tortugues i dofins

La Comunitat Valencià disposa des de hui de les instal•lacions més modernes d’Espanya per a la recuperació de tortugues marines i dofins. Així ho ha assegurat el conseller de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, José Ramón García Antón, en la presentació d’este nou centre situat a L’Oceanogràfic, qui ha afegit que “es tracta, sens dubte, d’una fita en la conservació d’estes espècies amenaçades del Mediterrani”.

 

Continuar llegint

20/11/2007

L´Hemisfèric estrena el nou sistema de projecció digital amb tres nous espectacles

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències estrena demà el nou sistema de projecció digital a cúpula completa. D’esta manera la programació de L’Hemisfèric s’enriquix perquè disposa de dos sistemes de projecció diferents en una pantalla còncava de 900 metres quadrats: el cinema en gran format IMAX Dome i les noves projeccions digitals.

 

Continuar llegint

19/11/2007

Un grup d´experts presentaran aplicacions de noves tecnologies per al tractament de la violència de sexe

El Museu de les Ciències Príncipe Felipe acollirà el 26 de novembre el simposi Violència de Sexe i Noves Tecnologies que, amb motiu del Dia Internacional sobre la Violència de Sexe, tractarà l’aplicació de les noves tecnologies en la qüestió dels maltractaments.

 

Continuar llegint

16/11/2007

El centro Escuelas Pías San Joaquín de Valencia disfrutan con la actividad "Dormir con Tiburones"

Un total de 35 alumnos de quinto de primaria de Escuelas Pías San Joaquín de Valencia han pasado la noche en la torre de Océanos del Oceanográfico y conciliado el sueño rodeados de tiburones. El centro escolar resultó ganador del sorteo que la Ciudad de las Artes y las Ciencias organizó para disfrutar de la actividad "Dormir con tiburones"
entre todos los colegios que visitaron el complejo durante el curso 2006-2007"

Continuar llegint

15/11/2007

El Museu de les Ciències acull a partir del desembre l´exposició "Canvi climàtic. Preguntes i respostes"

El Museu de les Ciències Príncipe Felipe acollirà, a partir del 19 de desembre, l’exposició “Canvi climàtic. Preguntes i respostes”, muntada per la Fundació Territori i Paisatge de l’Obra Social de Caixa Catalunya i que busca donar resposta de forma clara i directa a les inquietuds dels ciutadans sobre esta qüestió.

 

Continuar llegint

10/11/2007

El Museu de les Ciències Príncipe Felipe celebra el VII aniversari amb una jornada de portes obertes

Dia 13 de novembre, dimarts, se celebra el seté aniversari del Museu de les Ciències Príncipe Felipe. Per este motiu, l’entrada a les instal•lacions serà gratuïta. El segon dels edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències que es va obrir al públic nasqué amb la finalitat de fomentar la curiositat i l’esperit crític tot intentant, al mateix temps, sorprendre i delectar el públic a través dels continguts.

 

Continuar llegint

09/11/2007

L´Oceanogràfic mostra en una exposició la importància ecològica dels corals

L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències mostra fins al 31 de març del 2008 l’exposició “Corals, arquitectes de l’oceà”, en què, a través d’elements gràfics i peces de coral, es vol donar a conéixer l’univers biològic a què dóna origen este grup zoològic, a més del paper tan important que el coral té d’un punt de vista ecològic i en la dinàmica oceànica.

 

 

Continuar llegint

04/11/2007

Experts internacionals debatran sobre els avanços científics en medicina reproductiva

El Museu de les Ciències Príncipe Felipe acull del 8 al 10 de novembre el Simposi Internacional sobre Medicina Reproductiva en què més de 200 metges i investigadors d’arreu del món debatran sobre la recerca aplicada en este camp. Esta reunió és organitzada per la Càtedra Santiago Grisolía i per la Fundació Ciutat de les Arts i les Ciències en col•laboració amb l’Institut Valencià d’Infertilitat.

 

Continuar llegint

01/11/2007

La Ciutat de les Arts celebra la Setmana de la Ciència

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha preparat un programa d’activitats de divulgació científica amb motiu de la Setmana de la Ciència 2007, una iniciativa europea que vol acostar la ciència a la societat i que a la Comunitat Valenciana es coordina a través de la Fundació Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

Continuar llegint

27/10/2007

L´Oceanogràfic participa en el 34 Festival Mundial d´Imatge Submarina

L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències participa, des del 24 d’octubre, en la 34 edició del Festival Mundial d’Imatge Submarina que se celebra a la ciutat francesa d’Antíbol i és considerat un certamen de referència entre els principals d’estes característiques.

 

Continuar llegint

26/10/2007

Agermanament entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Biblioteca d´Alexandria

La secretària autonòmica d’Educació, Concha Gómez, ha animat els infants a “estimar la ciència perquè farà canviar el futur. La ciència és molt important perquè fa que el món vaja canviant, i tots hem de saber el paper que ha tingut”.

 

Continuar llegint

25/10/2007

Villanueva destaca el suport a la recerca i la conservació mediambiental de l´Oceanogràfic

El director general de Coordinació de Projectes, José Luis Villanueva, ha destacat hui que l’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències “es constituïx no sols com un centre lúdic, sinó també com un lloc des d’on es vol fomentar la consciència per la conservació mediambiental a través d’activitats de divulgació i d’investigació”.

 

Continuar llegint