POLÍTICA DE PRIVACITAT

Responsable del fitxer

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal t’informem de que les dades que voluntàriament ens facilites a través d’esta pàgina www.cac.es, ja siguen per mitjà de la navegació pel portal o a l’omplir qualsevol formulari seran incorporats a un fitxer de dades de caràcter personal.  Així mateix, t’informem que en qualsevol moment podràs revocar el consentiment prestat per a comunicacions promocionals de manera senzilla i gratuïta.

El responsable d’este fitxer és CIUDAD DE LAS ARTES Y LAS CIENCIAS (CAC,S.A), el domicili social de les quals es troba en l’Avinguda del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), 7, 46013 València. Si per qualsevol motiu, desitges posar-te en contacte amb nosaltres, ho pots fer enviant un correu electrònic marketingonline@cac.es

Recopilació de dades personals

Les visites i navegació pel lloc web no suposen que estigues obligat a facilitar cap informació sobre tu mateix. De cada visita a la web s’apuntarà, i es prendrà nota de la teua direcció IP, versió del navegador, sistema operatiu i temps en la pàgina. Esta informació quedarà emmagatzemada en la nostra base de dades i la utilitzarem, entre altres coses, amb fins estadístics per a la millora del lloc i ajustar la nostra estratègia comercial (veure Política de Cookies en les Condicions Generals d’Ús). En el cas que durant  la navegació ens facilitares alguna dada personal serà associada a la informació anterior (IP, navegador, sistema operatiu), amb l’objectiu de crear segments o grups de clients, la qual cosa ens ajudarà a oferir-te millors ofertes i millorar la teua navegació en el lloc.

En tot moment coneixeràs quines dades dels sol·licitats són obligatoris i quines dades voluntàries per a la correcta prestació del servici.

No oblides que en qualsevol moment podràs canviar d’opinió. Qualsevol consentiment que ens hages atorgat respecte a l’ús de les teues dades de caràcter personal podrà ser revocat en qualsevol moment, sense efectes retroactius.

Finalitats

A l’utilitzar el lloc web manifestes ser major d’edat i que les dades que ens facilites són correctes i consents que les teues dades personals siguen tractades de forma automatitzada o manual.

Les dades s’arrepleguen amb les finalitats següents:

  • 1. Gestionar les consultes que ens envies a través dels mitjans de contacte posats a la teua disposició.
  • 2. Informar-te de promocions especials, notícies i accions que resulten del teu interés a través dels nostres perfils en diferents xarxes socials.
  • 3. Complir les nostres obligacions legals.
  • 4. Redissenyar i/o modificar la navegació i/o funcionalitat del lloc web.
  • 5. Realitzar anàlisis estadístiques.

Dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

Sempre podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-te per escrit i acompanyant còpia del teu DNI al domicili social de CIUDAD DE LAS ARTES Y LAS CIENCIAS S.A., en la direcció següent: Avinguda del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), 7, 46013 València.

En el cas que t’enviem algun correu electrònic, tots ells et permetran donar-te de baixa en esta forma de comunicació de forma gratuïta i senzilla.

Seguretat de dades

L’usuari garantix i respon en qualsevol cas de la certesa, veracitat, exactitud, vigència i autenticitat dels dades de caràcter personal subministrats, comprometent-se a mantindre degudament actualitzats. No obstant això, CACSA podrà revelar a les autoritats públiques competents les dades de caràcter personal i qualsevol altra informació que estiga en el seu poder a través dels seus sistemes informàtics i que li siga requerida de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables al cas.

CAC,S.A. garantix que ha adoptat les mesures de caràcter tècnic i organitzatiu oportunes de seguretat en les seues instal·lacions, sistemes i fitxers, de conformitat amb la normativa aplicable.

Canvis en la Política de Privacitat

De tant en tant podrem modificar o adaptar esta Política de Privacitat. En esta pàgina trobaràs les condicions vigents en cada moment. Et recomanem que la visites cada vegada que navegues pel lloc web a fi d’estar sempre informat amb caràcter previ a qualsevol dada que pugues facilitar-nos.