Visites guiades privades

Visita panoràmica

Un recorregut amé i ple de continguts interessants i curiosos, per a gaudir de vistes panoràmiques espectaculars i privilegiades.
Disfruta d'un recorregut ple de curiositats en què podràs contemplar espectaculars vistes panoràmiques. En una visita principalment per exteriors, accediràs a zones restringides al públic general i podràs conéixer l'obra de dos magnífics arquitectes : Santiago Calatrava i Félix Candela.
Les dades d'este recinte tan especial no deixaran de sorprendre't durant l'hora i mitja de visita. La nostra guia explicarà en castellà (consultar disponibilitat en altres idiomes) l'arquitectura dels sis recintes que formen la Ciutat de les Arts i les Ciències, que s'estén al llarg d'un eix de 2 km i compta amb una superfície total de 350.000 m2. Situat en el marc incomparable de l'antic llit del riu Túria, no deixes passar l'oportunitat de conéixer més sobre un lloc únic.

La duració de la visita és de 1,5 hores i podrà ser en castellà o valencià. Consultar disponibilitat en altres idiomes.

Visites arquitectòniques

El paper rellevant de la seua arquitectura ha sigut possible gràcies al treball de dos arquitectes espanyols de prestigi internacional, que han aportat ací el millor de la seua obra: Santiago Calatrava, amb l'Hemisfèric, el Museu de les Ciències, l'Umbracle, l'Àgora i el Palau de les Arts Reina Sofia, i de Félix Candela, amb les singulars cobertes dels edificis principals de l'Oceanogràfic.

Una altra de les possibilitats que té la Ciutat de les Arts i les Ciències és descobrir-la a través d'un arquitecte, qui explicarà als visitants des de l'inici del projecte fins a la finalització de la seua construcció, davall l'òptica arquitectònica.

Es pot triar entre dos tipus d'itinerari:

Itinerari 1: s'expliquen els recintes de Museu, Ágora, Hemisfèric, Umbracle i Palau
Itinerari 2: s'expliquen els recintes de Museu, Àgora, Hemisfèric, Umbracle i Oceanogràfic

La duració de la visita és de 2 hores i podrà ser en castellà o valencià. Consultar disponibilitat en altres idiomes.

Prèvia reserva en el 96 197 46 86

Per a més informació puntxa ací o email a reservas@cac.es