Drets d'imatge

La Ciutat de les Arts i les Ciències sorprén per l’arquitectura i per la immensa capacitat de divulgació cultural. Disposa de nombrosos escenaris per a tota classe de produccions i localitzacions exteriors i interiors.

El paper rellevant de l’arquitectura ha sigut possible gràcies al quefer de dos arquitectes espanyols de prestigi internacional i que han aportat a este complex el millor de la seua obra: Santiago Calatrava, amb l’Hemisfèric, el Museu de les Ciències, l’Umbracle, l’Àgora i el Palau de les Arts Reina Sofia; i Félix Candela, amb les singulars cobertes dels edificis principals de l’Oceanogràfic.

La imatge de la Ciutat de les Arts i les Ciències s’ha emprat en presentacions d’empresa, reportatges fotogràfics, rodatges de llargmetratges, anuncis publicitaris, catàlegs, vídeos musicals..., tant d’àmbit nacional com internacional, i grans firmes han associat productes seus a la imatge de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Ciutat de les Arts i les Ciències, SA, és titular dels drets registrals de propietat industrial sobre la imatge i el disseny dels seus edificis. Per tant, en cas de fer-ne ús amb finalitats publicitàries o comercials, s’apliquen els preus vigents.

Els preus depenen de la imatge que es vulga usar, de l’ús i de la difusió que tinga.

El resultat final ha de tindre l’autorització de l’Àrea d’Actes i Esdeveniments de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Esta autorització és imprescindible perquè la imatge o el producte fet als espais de CAC, SA, es puga exhibir públicament.

La sol·licitud d’ús de la imatge dels edificis ha d’enviar-se a l’adreça electrònica següent: actosyeventos@cac.es.

Ciudad de las Artes y las Ciencias, C.A.C.,S.A. és el titular dels drets registrals de propietat industrial, sobre la imatge i disseny dels seus edificis, per la qual cosa en cas de la seua utilització amb un fi publicitari o comercial hauran d’abonar-se les tarifes vigents.