Lloguer de publicitat

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta una oferta diferenciada i singular de productes culturals en un enclavament arquitectònic excepcional.
Té la possibilitat de comunicar diverses classes de productes a públics diferents i s'adapta a les necessitats del target de la vostra empresa:

  • Públic infantil i juvenil
  • Públic familiar
  • Públic de la tercera edat
  • Col·lectius professionals


Col·laborar i participar activament amb la Ciutat de les Arts i les Ciències aporta un significatiu prestigi i reconeixement. 

Lloguer de publicitat 

Tant el continent com el contingut, i també les activitats que es realitzen en cadascun dels recintes, es convertixen en productes, susceptibles de ser patrocinats.

La Ciutat de les Arts i les Ciències es caracteritza per una gran diversitat de continguts, que van des de projeccions digitals i pel·lícules en format IMAX Dome del Hemisfèric, fins a exposicions de caràcter científic i tecnològic, del Museu de les Ciències, tot passant per la representació, a través dels aquaris, de diversos ecosistemes marins de l'Oceanogràfic.

Oferim un ventall molt ampli de possibilitats a l'hora de fer accions conjuntes a través d'accions de patrocini o col·laboració, ja que hi ha diferents fórmules perquè les empreses establisquen vincles comercials amb la Ciutat de les Arts i les Ciències.

publicidad@cac.es