Lloguer d'espais

La Ciutat de les Arts i les Ciències sorprén per l’arquitectura i per la immensa capacitat de divulgació cultural. Disposa de nombrosos escenaris per a tota classe de produccions i localitzacions exteriors i interiors.

El paper rellevant de l’arquitectura ha sigut possible gràcies al quefer de dos arquitectes espanyols de prestigi internacional i que han aportat a este complex el millor de la seua obra: Santiago Calatrava, amb l’Hemisfèric, el Museu de les Ciències Príncep Felipe, l’Umbracle, l’Àgora i el Palau de les Arts Reina Sofia; i Félix Candela, amb les singulars cobertes dels edificis principals de l’Oceanogràfic.

La imatge de la Ciutat de les Arts i les Ciències s’ha emprat en presentacions d’empresa, reportatges fotogràfics, rodatges de llargmetratges, anuncis publicitaris, catàlegs, vídeos musicals..., tant d’àmbit nacional com internacional, i grans firmes han associat productes seus a la imatge de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Posa’t en contacte amb l’Àrea d’Actes i Esdeveniments enviant un correu electrònic a  actosyeventos@cac.es  o telefonant al número 961 974 436