La Ciudad de las Artes y las Ciencias, para las empresas

La Ciudad de las Artes y las Ciencias, sede de actos y congresos internacionales

La Ciutat de les Arts i les Ciències, a més de complir una funció de divulgació de la ciència i la cultura, oferix els seus grans espais i productes a les empreses i institucions que vullguen projectar una imatge moderna i d'avantguarda.

En este sentit, es distingix per ser:

  • un lloc únic on celebrar actes i sorprendre el client.
  • un espai exclusiu per a desenvolupar qualsevol acció promocional.
  • un escenari de gran versatilitat per a la trobada, l'intercanvi d'idees i la participació social.
  • un complex on li oferiran atenció personalitzada per a confeccionar un programa a la mida.

Per les seues especials característiques arquitectòniques i la distribució dels seus espais que alberguen esdeveniments de qualsevol tipus, per l'oferta de productes culturals diferenciats i singulars, per ser un dels principals motius de visita turística a la ciutat de València, en la Ciutat de les Arts i les Ciències les empreses poden realitzar accions de comunicació per a distints tipus de productes, a diversos públics, adaptant-se al target de la seua empresa.

Per tot això, ens dirigim a totes les Institucions i Empreses que desitgen participar activament amb la Ciutat de les Arts i les Ciències, per a desenvolupar accions de responsabilitat social empresarial, vinculant-se amb accions de patrocinis, o a través d'accions comercials, promocionals... o, per què no, presentar les seues últimes novetats en un complex únic i obsequiar els seus millors clients amb invitacions al recinte.

ACTES I ESDEVENIMENTS

ACTES I ESDEVENIMENTS

La Ciutat de les Arts i les Ciències, posseïx una àmplia oferta per a les empreses, que poden trobar una gran varietat d'espais, tant interiors com exteriors, com a seu d'actes i esdeveniments. Els seus servicis comprenen tant l'explotació dels espais com la gestió dels drets d'imatge dels seus edificis.

LLOGUER DE PUBLICITAT

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta una oferta de productes culturals diferenciada, singular i en un enclavament arquitectònic excepcional. Té la possibilitat de comunicar diverses classes de productes a públics diferents i s'adapta a les necessitats del target de la vostra empresa.

ALTRES POSSIBILITATS PER A EMPRESES

Les empreses poden beneficiar-se de condicions especials per a l'adquisició d'entrades, regals i productes personalitzats; també poden desenvolupar accions promocionals conjuntes amb la Ciutat de les Arts i les Ciències.