Catàlegs artístics | Catàlegs científics

Catàlegs científics


A continuació es troben els catàlegs d'algunes de les exposicions de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

VINT ANYS

Autor: Ciutat de les Arts i les Ciències

Realitza un recorregut pels 20 anys del Museu de les Ciències a través dels elements més significatius que han format part de la seua història

ELLAS TIENEN LA FÓRMULA 

 

Autor: Ciutat de les Arts i les Ciències

“Ellas tienen la fórmula” rendix homenatge a la premi Nobel Marie Curie que va descobrir el ràdio i el poloni, la química Rosalind Franklin el treball de la qual va ser transcendental en els estudis d’ADN, o Margarita Salas, primera dona a ingressar en l’Acadèmia de Ciències d’EUA, entre altres destacades dones..

PERFILS DE LA CIÈNCIA

 

Autor: Ciutat de les Arts i les Ciències

"Perfils de la ciència" vol retre un homenatge a algunes de les més rellevants personalitats científiques de la història que en el passat van construir els fonaments en els quals se sustenta la ciència actual.

ANTE EL CAMBIO, CAMBIEMOS 

Autor: Ciutat de les Arts i les Ciències

El canvi climàtic és un problema global que necessita de la implicació de tots els àmbits de la societat per a així unir esforços i intentar combatre el problema. L'exposició "Ante el cambio, cambiemos" mostra xicotetes pinzellades del que implica el canvi climàtic per al planeta Terra i crida a reflexionar al visitant sobre la manera d'actuar per a intentar pal·liar les greus conseqüències que comporta.