Catàlegs artístics | Catàlegs científics

Catàlegs artístics


A continuació es troben els catàlegs de les distintes exposicions artístiques de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

LEIKO IKEMURA. ACÍ ESTEM

Autor: Leiko Ikemura

L'exposició de l'artista japonesa Leiko Ikemura està formada per sis gràcils i imaginatives escultures d'aparença meitat animal, meitat vegetal. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició "Leiko Ikemura. Ací estem" celebrada en la CIutat de les Arts i les Ciències del 30 de setembre de 2021 al 27 de febrer de 2022.

 

GALÀXIA HUNG

Autor: Hung Yi

Les escultures de l'artista Hung Yi provoquen un esclat de color amb animals decorats amb esmalts brillants inspirats en la cultura taiwanesa. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició "Galàxia Hung" celebrada en la Ciutat de les Arts i les Ciències del 17 de desembre de 2020 al 12 d'abril de 2021.

MY SECRET GARDEN 

Autor: Arne Quinze 

Les escultures d'Arne Quinze encarnen la investigació de l'artista belga entorn de la diversitat de la naturalesa i estableixen una connexió entre art i ciència. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició "My Secret Garden" celebrada en la Ciutat de les Arts i les Ciències en 2019.

INTERVAL

 

Autor: Ruud Kuijer

Nou escultures d'acer i formigó que abasten el treball dels últims 22 anys de Ruud Kuijer. L'exposició és el resultat dels experiments de l'artista amb l'equilibri, la gravetat, les formes i els objectes. Catàleg publicat amb motiu de la mostra "Interval" celebrada en la Ciutat de les Arts i les Ciències en 2018.

CAMINS PARAL·LELS 

Autor: Rogério Timóteo

"Camins Paral·lels" és l'exposició formada per deu escultures de ferro i resina de l'artista Rogério Timóteo que tria una vegada més com a lema de la seua obra la figura humana. Catàleg publicat amb motiu de la mostra en la Ciutat de les Arts i les Ciències en 2017.

 

 

COS DE DONA 

Autor: Francisco Simões 

"Cos de dona" reunix un total de 12 escultures realitzades en marbre verd, roig, negre i travertí. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició "Cos de dona" celebrada en la Ciutat de les Arts i les Ciències del 8 de juny al 17 d'octubre de 2016.

 

 

 

... DEL BISTURÍ... AL PINCEL 

Autor: José María Vilarrubias.

Observant l'obra de Vilarrubias, descobrim un artista que es manifesta a través d'un llenguatge plàstic basat en l'entusiasta defensa del dibuix i l'harmonia de línies, sempre pures i elegants. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició '... Del bisturí... al pincel', celebrada en el Museu de les Ciències Príncipe Felipe des del 6 d'octubre del 2011. 

 

SWEET 

Autor: Laurence Jenkell.

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta esta exposició de l'artista francesa Laurence Jenkell, composta per un total de vint-i-una escultures de 2,75 metres d'alçària, realitzades en plexiglàs amb forma de caramel. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició 'Sweet', celebrada en el Passeig de l'Art entre el 24 de febrer i el 14 d'octubre del 2012.

JEAN CLAUDE FARHI 

Autor. Jean Claude Farhi

Deu peces de ferro en tons ocres en les que s'admira la constant geomètrica, característica més destacada de l'artista parisenc Jean Claude Farhi. Catàleg publicat amb motiut de l'exposició "Jean Claude Farhi" celebrada en la Ciutat de les Arts i les Ciències en 2012.

 

Cristóbal Gabarrón.

LAS TORRES DE LA ALHAMBRA 

Autor: Cristóbal Gabarrón.

L'autor ens invita a un viatge des de la característica arquitectura nassarita de l'Alhambra -inspiració d'esta mostra- fins a les formes audaces de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició 'Las torres de la Alhambra', celebrada en el Passeig de l'Art entre el 6 de maig del 2011 i el 9 d'abril del 2012.

 

 

UNIVERSO RIPOLLÉS 

Autor: Juan Ripollés.

Juan Ripollés, un dels grans artistes de la Comunitat Valenciana, ens mostra la seua obra plena de vitalitat, alegria i color, sobre l'incomparable marc blanc radiant de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició 'Universo Ripollés', celebrada en el Passeig de l'Art entre el 30 de novembre del 2010 i el 4 de juliol del 2011.