Catàlegs artístics


A continuació es troben els catàlegs de les distintes exposicions artístiques de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

... DEL BISTURÍ... AL PINCEL

Autor: José María Vilarrubias.

Observant l'obra de Vilarrubias, descobrim un artista que es manifesta a través d'un llenguatge plàstic basat en l'entusiasta defensa del dibuix i l'harmonia de línies, sempre pures i elegants. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició '... Del bisturí... al pincel', celebrada en el Museu de les Ciències Príncipe Felipe des del 6 d'octubre del 2011. 

Cristóbal Gabarrón.LAS TORRES DE LA ALHAMBRA

Autor: Cristóbal Gabarrón.

L'autor ens invita a un viatge des de la característica arquitectura nassarita de l'Alhambra -inspiració d'esta mostra- fins a les formes audaces de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició 'Las torres de la Alhambra', celebrada en el Passeig de l'Art entre el 6 de maig del 2011 i el 9 d'abril del 2012.

 

SWEET

Autor: Laurence Jenkell.

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta esta exposició de l'artista francesa Laurence Jenkell, composta per un total de vint-i-una escultures de 2,75 metres d'alçària, realitzades en plexiglàs amb forma de caramel. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició 'Sweet', celebrada en el Passeig de l'Art entre el 24 de febrer i el 14 d'octubre del 2012.

UNIVERSO RIPOLLÉS

Autor: Juan Ripollés.

Juan Ripollés, un dels grans artistes de la Comunitat Valenciana, ens mostra la seua obra plena de vitalitat, alegria i color, sobre l'incomparable marc blanc radiant de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Catàleg publicat amb motiu de l'exposició 'Universo Ripollés', celebrada en el Passeig de l'Art entre el 30 de novembre del 2010 i el 4 de juliol del 2011.