Butlletins

Subscripció a butlletins

Si vosté és major de 14 anys i desitja subscriure’s a butlletins haurà d’enviar un correu electrònic, amb les següents dades, a mkrelacional@cac.es: 

Assumpte: Subscripció butlletins
Nom 
Cognom 1
Correu electrònic
DNI
Sexe 
Població
C. P.


Informació per a l’usuari

De conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) i la Llei orgànica de Protecció de Dades a Espanya i de les seues normes de desenvolupament, l'informem que El Responsable del Tractament de Les seues Dades és la Ciudad de las Artes y las Ciencias, S.A. (CAC, SA) CIF A46483095.
Tractem les seues dades amb la finalitat  de realitzar la subscripció a butlletins de la CAC S.A.  No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Les seues dades seran conservades durant el temps de l'atenció a la seua sol·licitud. Els interessats podran exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oblit, portabilitat i limitació del tractament mitjançant un escrit amb la Ref. “Dades Personals”, dirigit a CACSA,*Avinguda del Professor López Piñero” (Historiador de la Medicina) núm. 7, 46013 València (Espanya). També podrà exercir estos drets a través del compte lopd@cac.es.
 
Per a més informació pot:
 
 -  Visitar  la nostra política de privacitat en la pàgina Web https://www.cac.es/transparencia/info_corporativa5.jsp
 
 -  Sol·licitar informació addicional i detallada sobre la protecció de dades a lopd@cac.es.