Serveis de la Ciutat de les Arts i les Ciències

A la Ciutat de les Arts i les Ciències de València tens tot el que necessites

SERVEIS GENERALS

En els diferents recintes es troben la majoria dels següents serveis:

♦ Instal·lacions adaptades a persones amb diversitat funcional ♦ Taquilles ♦ Consigna ♦ Recollida de reserves ♦ Punts d'informació  ♦ Guarda-roba  ♦ Servei mèdic ♦ Préstec de cadires de rodes ♦ Caixers automàtics ♦ Foto/record ♦ Zones de descans  ♦ Lloguer de bicicletes ♦ Visites guiades ♦ Accés autobusos ♦ Restaurants ♦ Tendes de regals ♦ 

Plano CAC

 

APARCAMENT

Aparcament Umbracle
Hi ha dos aparcaments: un en l'Umbracle, amb capacitat per a 661 turismes i 25 autobusos, i un altre en l'Oceanogràfic, amb capacitat per a 867 turismes.  Preu de l'aparcament. 

 

RESTAURACIÓ

la Terrassa Bar

 

En la Ciutat de les Arts i les Ciències hi ha una àmplia oferta gastronòmica per als visitants.

Enfront de l'Hemisfèric i junt al Museu de les Ciències, s'enquadra La Terrassa Bar, que s'ha convertit en un espai únic rodejat d'un marc incomparable amb vistes a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Cafetería Hemisfèric
TANCAT TEMPORALMENT. La cafeteria restaurant de l'Hemisfèric (reserves 96.197.55.00/ marketing@oceanografic.org) oferix un ampli assortiment d'entrepans calents i freds, gelats, snacks i tot tipus de begudes. La cuina, basada en els productes mediterranis, oferta una gran varietat de menús per a grups d'adults i escolars, picnic, desdejunis i serveis complementaris elaborats amb els millors productes de la terra i l'atenció de tots els detalls.

Mes informació dels serveis de l'Hemisfèric.

 
 

 

TANCAT TEMPORALMENT. El restaurant Museu Trattoria del Museu de les Ciències està especialitzat en cuina italiana, amb els sabors tradicionals mediterranis amb tocs creatius en la presentació dels seus plats.  Informació i reserves en info@oceanografic.org i 960470647. 

Mes informació dels serveis del Museu.

Oceanogràfic

L'Oceanogràfic arreplega diverses possibilitats de restauració d'acord amb els interessos dels visitants: la cuina d'alta qualitat del Restaurant Submarí (reserves 662 86 05 95), ubicat en el llac central, el Restaurant Oceans, que destaca per la seua cuidada selecció de productes i la seua terrassa amb vista al complex, l'Autoservici La Llotja, servei ràpid de qualsevol tipus de menjars amb gran varietat de plats per a tota la família, la Pizzeria Gelateria Mediterrani, l'Hamburgueseria Tabarca i la Gelateria Trencaglaç.

 

Botigues

Botigues

En les nostres botigues, ubicades en l'Hemisfèric (tancada temporalment), el Museu de les Ciències i l'Oceanogràfic, es poden trobar productes exclusius, així com articles relacionats amb la temàtica de les pel·lícules, exposicions i animals que es troben actualment en les nostres instal·lacions.

SERVEI DE LLOGUER DE BICICLETES, KARTS, ESCÚTERS I PATINETS ELÈCTRICS

Recorre la Ciutat de les Arts i les Ciències o explora la ciutat gràcies a este servei de lloguer. Horari: de dilluns a diumenge de 10.00 a 20.00 hores (excepte els dies de pluja). 

Bicicleta a pedals per a adults i xiquets. 5 euros/hora. 19 euros/12 hores
Cadires/Escúters elèctriques. 5 euros/hora. 15 euros/12 hores. 
Karts per a adults i xiquets. 8 euros/hora. 28 euros/12 hores.
Karts familiar per a quatre persones. 25 euros/hora. 60 euros/12 hores
Patinet elèctric. 9 euros/hora. 25 euros/12 hores