Preguntes més freqüents Ciutat de les Arts i les Ciències

Consulta ací tots els teus dubtes sobre la Ciutat de les Arts i les Ciències

És millor comprar les entrades anticipadament o es poden comprar en les taquilles?

Adquirir les seues entrades anticipadament li garantirà l'entrada a les instal·lacions i li permetrà accedir directament per torns en el cas del Museu de les Ciències, Hemisfèric i Oceanogràfic. En este enllaç pot comprar les entrades. En temporada alta, caps de setmana i festius, li suggerim fer la seua compra o reserva amb antelació, especialment si visiten l'Hemisfèric ja que té un aforament limitat.

Quants sistemes de pagament estan disponibles ?

Tenim disponibles els següents sistemes de pagament: Visa, Mastercard, AMEX, Bizum , transferència, efectiu i bo cultural.

Es poden aplicar els descomptes i promocions en la compra d'entrades online?

S'apliquen els següents descomptes en la compra online: xiquets de 4 a 12 anys i persones majors de 65 anys i /o jubilats i pensionistes, presentant el document acreditatiu al retirar les entrades. La resta de decomptes i promocions només s'accepten en les compres realitzades des de les nostres taquilles.

Puc beneficiar-me d'una promoció temporal i a més aplicar el descompte d'estudiant o un altre de similar?

No, les ofertes i promocions no són acumulables entre si.

Quines promocions hi ha disponibles?

Pot visualitzar totes les promocions i descomptes disponibles punxant sobre el enllaç.

Amb l'entrada a l'Hemisfèric es pot veure més d'una projecció?

No, amb l'entrada es pot disfrutar d'una sola projecció.

Poden anul·lar-se o tornar-se les entrades?

No és possible l'anul·lació ni devolució de l'import de les entrades comprades. Únicament es permeten fins a dos canvis en la data de la visita, en un termini màxim d'un any des de la primera data de visita (pagant la diferència corresponent de tarifa si fóra necessari), sempre que les entrades no hagen sigut utilitzades ni estiguen caducades.

Quin és el temps estimat per a visitar cada edifici?

En el cas del Museu de les Ciències, la visita pot tardar una mitjana de 3 hores i l'Oceanogràfic 4 hores aproximadament depenent del seu interés i motivació. Les projeccions de l'Hemisfèric tenen una duració d'entre 45 - 50 minuts aproximadament. Si vosté ho preferix pot visitar tots els recintes en un sol dia, però li suggerim fer-ho en dos o tres, de manera que puga disfrutar tranquil·lament de la seua visita.

Quins dies tanca la Ciutat de les Arts i les Ciències?

La Ciutat de les Arts i les Ciències obri els 365 dies de l'any.

L'horari que s'indica al comprar les entrades per Internet per al Museu i l'Oceanogràfic a les 10:00h correspon a l'horari d'obertura de l'edifici?

Sí, el Museu i l'Oceanogràfic obrin les seues portes a les 10:00h, podent-se visitar en l'horari que vosté desitge.

Quin és el millor recorregut per a visitar les instal·lacions de CAC?

Pot visualitzar les recomanacions de visita punxant sobre el enllaç.

Es pot eixir i tornar a entrar dels recintes?

En el cas del Museu teniu plena llibertat per a eixir-ne i tornar a entrar-hi el mateix dia de la visita si conserveu l'entrada. Pel que fa a l'Oceanogràfic, podeu eixir del recinte i tornar a entrar-hi en els casos següents: si teniu l'entrada combinada de l'Oceanogràfic amb un altre recinte amb data de visita per al mateix dia; i si es tracta d'un grup escolar i en temporada alta. Pel que fa a dies festius i ponts, consulteu-ho al centre d'atenció telefònica i als punts de venda. Heu de sol·licitar una polsera en el punt d'informació. Vos demanaran l'entrada i heu de conservar-la per a tornar a accedir al recinte.

En quins idiomes es narra la locució de l'Hemisfèric?

En totes les sessions de l'Hemisfèric pot seleccionar l'idioma de la locució (castellà, valencià i anglés; francés o italiano, depenent de la projecció) per mitjà d'uns auriculars que es repartixen en l'entrada de la sala de projeccions."

Quina és l'edat mínima perquè un menor accedisca només a les instal·lacions de CAC?

No està permesa l'entrada de menors de 12 anys que no vagen acompanyats de persones responsables de la seua seguretat.

Quin és l'horari de l'exhibició de dofins?

Es realitzen diverses sessions del Delfinari al dia, no obstant això, els horaris de l'exhibició del Delfinari són susceptibles de modificacions en funció de l'afluència de públic o condicions meteorològiques, per este motiu preferim que els visitants s'informen directament en el Punt d'Informació de l'Edifici d'Accés de l'Oceanogràfic el dia de la seua visita, a fi d'evitar confusions.

Es pot accedir amb mascotes xicotetes?

No, de moment no disposem de guarderia per a mascotes i no està permesa l'entrada d'animals a les nostres instal·lacions; l'únic animal que té accés a estes, és el gos guia o d'assistència amb el corresponent distintiu tal com indica la llei de la Comunitat Valenciana 12/2003 del 10 d'abril.

Hi ha servei de guarda-roba? 

En l'edifici d'accés a l'Oceanogràfic junt amb el punt d'informació, disposem de servei de consignes on podrà deixar el seu equipatge o pertinences. El preu és de 2 euros per dia, i no necessita reserva prèvia. En el Museu de les Ciències comptem amb servei de consigna gratuït en la primera planta sempre que l'equipatge tinga unes mesures xicotetes. Les consignes tenen les següents mesures: 36 cm alt x 40 cm ample x 50 cm fons i 72 cm alt x 40 cm ample x 50 cm fons

 

Es pot introduir menjar en els edificis?

La normativa de la Ciutat de les Arts i les Ciències establix que no està permés menjar ni beure dins de les nostres instal·lacions, excepte en les zones habilitades per a això. Així mateix, durant la seua visita a les nostres instal·lacions, disposa de plena llibertat per a eixir de les mateixes i tornar a entrar en el moment que vosté ho desitge, conservant la seua entrada en el cas del Museu i en el cas de l'Oceanogràfic, haurà de consultar en el punt d'informació.

Es disposa de menjar sense gluten en els restaurants?

En el Museu de les Ciències i l'Oceanogràfic, no hi ha inconvenient a fer menús sense gluten. No els tenim dissenyats, però quan un client ho indica se li prepara un menú, generalment compost per verdures fresques i a la planxa i carns o peixos a la planxa sense salses.

Està permés l'aparcament d'Autocaravanes?

No, per motius de seguretat.

On he de remetre el meu currículum per a optar a un lloc de treball en CACSA?

Els procediments d'ocupació es realitzen a través del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el portal de transparència de CACSA. Tota la informació i tràmits que s'ha de seguir, està en l'esmentat portal de la GVA. Des de CAC directament no es gestiona res.