Organitza la teua visita

visitas por tiempo, con niños y/o mayores, visitas guiadas...

ENTRADES COMBINADES

Combina la teua entrada, disfruta al màxim de la teua visita i estalvia! Tens diferents opcions:

 • Entrada combinada tres elements: inclou la visita als tres edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències:
  • Museu de les Ciències
  • Hemisfèric
  • Oceanogràfic

Visites de 2 o 3 dies. Esta modalitat d'entrada es pot utilitzar en un, dos o tres dies consecutius, sense possibilitat de repetir la visita al mateix element.

 • Entrada combinada dos elements: inclou la visita a dos edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Existixen diferents possibilitats:              
  • Museu de les Ciències + Hemisfèric
  • Museu de les Ciències + Oceanogràfic
  • Hemisfèric + Oceanogràfic

 

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

LA CIÈNCIA A ESCENA

Preu: 3,5 €/persona. Els menors de 12 anys han d'anar acompanyats per un adult amb entrada.

Amb els tallers de La Ciència Escena, viu una experiència sorprenent i inoblidable gràcies a les demostracions i experiments que t'acostaran a la ciència, de la manera més divertida. No és necessària l'entrada del Museu de les Ciències.

Tria el teu taller favorit:

 • Química en acció: experiències sorprenents per a mostrar-te la màgia de la química (a partir de 8 anys).
 • La ciència invisible: coneix tots els secrets relacionats amb la pressió i atreveix-te a jugar amb el buit (a partir de 10 anys).
 • SOS Planeta: coneix els reptes ambientals als quals ens hem d'enfrontar en les pròximes dècades (a partir de 10 anys).
 • Científic@ per un dia: els més xicotets experimenten amb la matèria i les seues propietats (de 4 a 8 anys).
 • Estudi de TV: descobreix tot el que ocorre en un plató i a la sala de control durant l'enregistrament d'un programa de TV (a partir de 8 anys).

TEATRE DE LA CIÈNCIA

Disfruta de representacions científiques en directe.

Preu: activitat gratuïta amb l'entrada del Museu de les Ciències. Consulta els horaris i tria entre estos dos espectacles:

 • Alt voltatge: disfruta de sorprenents experiments relacionats amb l'electricitat (partir de 9 anys).
 • Ramona i Cajal. El secret del Museu: coneix als personatges més rellevants de la ciència a través d'aquest musical científic, únic a Espanya, interpretat per dos actors cantants (a partir de 6 anys).

SIMULADOR ESPACIAL

Preu: 2,5 €/persona. És necessària l'entrada del Museu de les Ciències. Alçària mínima 1,10 m. Els menors de 12 anys han d'anar acompanyats per un adult amb entrada.

Viu la preparació del llançament espacial fins a l'Estació Espacial Internacional. Una experiència única!

 

Per temps
 

 • Visites d'1 dia: Si vosté ho preferix pot visitar tots els recintes en un sol dia, però li suggerim fer-ho en dos o tres, de manera que puga disfrutar tranquil·lament de la seua visita.
 • Visites de 2 o 3 dies: l'entrada dels tres recintes es pot utilitzar en u, dos o tres dies, consecutius, sense possibilitat de repetir la visita al mateix element.

Amb xiquets

En la Ciutat de les Arts i les Ciències, els més menuts tenen diverses possibilitats de divertir-se alhora que aprenen amb les distintes exposiciones del Museu de les Ciències. En "L´Espai dels Xiquets" per exemple, experimenten amb els sentits, la naturalesa de l'aigua, el món dels animals i construïxen la seua pròpia casa; tot això sense cost addicional a l'entrada general de Museu. Es tracta d'una zona dedicada exclusivament a xiquets d'entre 3 i 8 anys, en la que poden jugar i experimentar acompanyats per monitors especialitzats. Amb els tallers de La Ciència a Escena viuran una experiència distinta gràcies a les seues demostracions científiques i en el Teatre de la Ciència s'acostaran a la ciència de manera divertida a través de diferents espectacles. 

Les projeccions de l'Hemisfèric reunixen ciència, natura, astronomia i aventura que poden gaudir-se a través de diferents sistemes de projecció en la seua pantalla còncava de 900 metres quadrats.

En l'Oceanogràfic, els xiquets disfruten veient les diferents espècies dels aquaris i els dofins en el delfinari més gran d'Europa. En les exhibicions, els xicotets compten amb panells on se'ls explica en un llenguatge adaptat i amb cal·ligrafia infantil, els ecosistemes que es representen i els seus habitants. 

En l'Umbracle disfrutaran passejant en el Jardí d'Astronomia de lliure accés. A través de maquetes, panells, instruments astronòmics, que el públic pot manipular i interactuar amb ells, la Ciutat de les Arts i les Ciències aborda els principis bàsics de l'Astronomia i que es coneixen des de l'antiguitat.

 

Amb majors

Ells també troben en la Ciutat de les Arts i les Ciències el seu espai per a la diversió i l'entreteniment. Veure una projecció de l'Hemisfèric, assistir a una sessió de La Ciència a Escena en el Museu o visitar les seues exposicions, són una proposta interessant perquè disfruten d'un dia agradable.

Visites guiades

Vols conéixer els secrets del Museu de les Ciències?  Entra en este enllaç per a conéixer els diferents tipus de visites guiades que oferim.

Aparcament de l'Umbracle

 • De dilluns a diumenge: 8:00 a 24:00 hores.
 • Tarifa turismes i autobusos: cobrament en temps real 2,30 euros/h. Tarifa màxima 24 euros/dia. PROMOCIÓ PARKING. 7 €/ diaAmb la compra de qualsevol entrada de la Ciutat de les Arts i les Ciències, aparca en l'Umbracle per només 7 €/dia. Sol·licita el tiquet d'esta promoció en les taquilles del Museu o de l'Hemisfèric, quan efectues la teua compra. Promoció vàlida fins a les 24:00 hores. L’estada del vehicle després d’esta hora no entra en la promoció. Consulte l’horari en període nadalenc. Només vàlid per a turismes i motocicletes. No es permet l’estacionament nocturn.
   

Club de Socis Ciutat de les Arts i les Ciències 

Este Club et permetrà disfrutar del Museu dels Ciències, de l'Oceanográfic i de l'Hemisfèric de forma il·limitada. Hi ha tres modalitats:

Club de Socis CienciAmics
Posa't la bata de científic en el Museu dels Ciències i assenta't en la butaca de l'Hemisfèric per a disfrutar de projeccions d’aventures, acció trepidant i com no, de ciència.

Club de Socis Ciutat de les Arts i les Ciències
La ciutat al complet. Mou-te a les teues amples per les nostres instal·lacions, i disfruta de les avantatges que t'oferix el nostre Club. L'opció més rendible perquè la família, al complet, disfrute d'un entorn únic.

Club de Socis Oceanogràfic
El món marí com mai ho havies vist. Coneix els principals oceans i mars de la Terra, rodejat per més de 500 espècies i 45.000 exemplars.

Més informació Club de Socis Ciutat de les Arts i les Ciències