Organitza la teua visita

Entrades combinades

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix la possibilitat de visitar el complex a través de diferents modalitats d'entrades combinades:

 • Amb una entrada única que inclou la visita a tots els edificis i els seus continguts: el Museu de les Ciències, Hemisfèric i Oceanogràfic.
 • Amb una entrada combinada que inclou la visita a dos edificis, d'acord amb els interessos i gustos del visitant: Museo+ projecció Hemisfèric, entrada Oceanogràfic + Museu de les Ciències, o bé entrada combinada Oceanogràfic+projecció Hemisfèric

Per temps
 

 • Visites d'1 dia: Si vosté ho preferix pot visitar tots els recintes en un sol dia, però li suggerim fer-ho en dos o tres, de manera que puga disfrutar tranquil·lament de la seua visita.
 • Visites de 2 o 3 dies: l'entrada dels tres recintes es pot utilitzar en u, dos o tres dies, consecutius, sense possibilitat de repetir la visita al mateix element.

Amb xiquets

En la Ciutat de les Arts i les Ciències, els més menuts tenen diverses possibilitats de divertir-se alhora que aprenen. En "L´Espai dels Xiquets" del Museu, experimenten amb els sentits, la naturalesa de l'aigua, el món dels animals i construïxen la seua pròpia casa; tot això sense cost addicional a l'entrada general de Museu. Es tracta d'una zona dedicada exclusivament a xiquets d'entre 3 i 8 anys, en la que poden jugar i experimentar acompanyats per monitors especialitzats. Es completa amb el mòdul expositiu adjacent: "Benvinguts a la vida", on pollets ixen de la closca. 

En l'Oceanogràfic, els xiquets disfruten veient les diferents espècies dels aquaris i els dofins en el delfinari més gran d'Europa. En les exhibicions, els xicotets compten amb panells on se'ls explica en un llenguatge adaptat i amb cal·ligrafia infantil, els ecosistemes que es representen i els seus habitants. I entre altres propostes, en Mediterrani, els xiquets poden experimentar la sensació d'endinsar-se en el cor mateix de l'onatge en "La Trencant": a través d'un túnel, accedixen dins del propi aquari protegit per una campana acrílica des d'on poden comprovar i sentir com una onada trenca contra un penya-segat rocós produint un efecte turbulent. I als més xicotets, "Passaport Animàlia" -una visita guiada per a conéixer de prop als dofins i als lleons marins- o l'activitat "Dormir amb taurons" els encantarà.

En l'Umbracle disfrutaran passejant en el Jardí d'Astronomia de lliure accés. A través de maquetes, panells, instruments astronòmics, que el públic pot manipular i interactuar amb ells, la Ciutat de les Arts i les Ciències aborda els principis bàsics de l'Astronomia i que es coneixen des de l'antiguitat.

Amb majors

Ells també troben en la Ciutat de les Arts i les Ciències el seu espai per a la diversió i l'entreteniment. Veure una projecció de l'Hemisfèric, assistir a una sessió de La Ciència a Escena en el Museu o visitar les seues exposicions, són una proposta interessant perquè disfruten d'un dia agradable.

Visites guiades

Vols conéixer els secrets del Museu de les Ciències?  Amb esta opció de visita, els visitants poden disfrutar d'un recorregut guiat per les exposicions del Museu de les Ciències. Personal especialitzat atén als visitants en grups reduïts i en diversos idiomes.

VISITA PANORÀMICA
Un recorregut amé i ple de continguts interessants i curiosos, per a gaudir de vistes panoràmiques espectaculars i privilegiades. Disfruta d'un recorregut ple de curiositats en què podràs contemplar espectaculars vistes panoràmiques. En una visita principalment per exteriors, accediràs a zones restringides al públic general i podràs conéixer l'obra de dos magnífics arquitectes : Santiago Calatrava i Félix Candela. Les dades d'este recinte tan especial no deixaran de sorprendre't durant l'hora i mitja de visita. La nostra guia explicarà en castellà (consultar disponibilitat en altres idiomes) l'arquitectura dels sis recintes que formen la Ciutat de les Arts i les Ciències, que s'estén al llarg d'un eix de 2 km i compta amb una superfície total de 350.000 m2. Situat en el marc incomparable de l'antic llit del riu Túria, no deixes passar l'oportunitat de conéixer més sobre un lloc únic.

Prèvia reserva en el 96 197 46 86

Duració de la visita: 1h 30 m. 

PREUS

 • Grups: 80 € per guia. Màxim 30 persones per guia.(En horari d'obertura del Museu)

HORARIS

 • 10:30, 12:15 i 16:15. En temporada alta també a les 18:30.

VISITA LLIURE DEL MUSEU DE LES CIÈNCIES A PORTA TANCADA

T'agradaria disfrutar del Museu a porta tancada? Descobrix la zona expositiva del Museu de les Ciències des d'una altra perspectiva.

Per a grups, mínim 30, màxim de 120 persones.

Reserva prèvia 96 197 46 86 o 902 100 031.

Duració de la visita: 1h 30m.

PREU

 • 15 € per persona.  

HORARIS

 • Des de l'apertura fins al tancament del Museu, segons temporada: 18.00, 19.00 o 21.00 hores. Veure horari.

Visites arquitectòniques

El paper rellevant de la seua arquitectura ha sigut possible gràcies al treball de dos arquitectes espanyols de prestigi internacional, que han aportat ací el millor de la seua obra: Santiago Calatrava, amb l'Hemisfèric, el Museu de les Ciències, l'Umbracle, l'Àgora i el Palau de les Arts Reina Sofia, i de Félix Candela, amb les singulars cobertes dels edificis principals de l'Oceanogràfic.

Una altra de les possibilitats que té la Ciutat de les Arts i les Ciències és descobrir-la a través d'un arquitecte, qui explicarà als visitants des de l'inici del projecte fins a la finalització de la seua construcció, davall l'òptica arquitectònica.

ITINERARIS
Es pot triar entre dos tipus d'itinerari:

 • Itinerari 1: s'expliquen els recintes de Museu, Ágora, Hemisfèric, Umbracle i Palau
 • Itinerari 2: s'expliquen els recintes de Museu, Àgora, Hemisfèric, Umbracle i Oceanogràfic

DURACIÓ
La duració de la visita és de 2 hores i podrà ser en castellà o valencià. Consultar disponibilitat en altres idiomes.

PREUS

 • Itinerari 1: 500 € per guía.
 • Itinerari 2: 500 € per guía. És necessari adquirir l'entrada d'Oceanogràfic.
 • Màxim per guia 20 persones.

HORARIS

 • Dilluns, dimecres i divendres no festius a les 11:00 h.
 • Consultar disponibilitat en altres dies o horaris.

OBSERVACIONS

 • Visites de contingut tècnic, dirigides a professionals i impartides per un guia arquitecte.
 • En estes visites no s'inclou l'explicació del contingut dels recintes.
 • L'explicació arquitectònica dels edificis no implica l'entrada als mateixos.

Aparcament de l'Umbracle

 • De dilluns a diumenge: 8:00 a 24:00 hores.
 • Tarifa turismes i autobusos: cobrament en temps real 2,30 euros/h. Tarifa màxima 24 euros/dia. PROMOCIÓ PARKING. 6 €/ diaAmb la compra de qualsevol entrada de la Ciutat de les Arts i les Ciències, aparca en l'Umbracle per només 6 €/dia. Sol·licita el tiquet d'esta promoció en les taquilles del Museu o de l'Hemisfèric, quan efectues la teua compra. Promoció vàlida fins a les 24:00 hores. L’estada del vehicle després d’esta hora no entra en la promoció. Consulte l’horari en període nadalenc. Només vàlid per a turismes i motocicletes. No es permet l’estacionament nocturn.

Grups escolars o col·legis

Consultar les normes de visita de grups escolars o col·legis

Club de Socis Ciutat de les Arts i les Ciències 

Este Club et permetrà disfrutar del Museu dels Ciències, de l'Oceanográfic i de l’Hemisfèric de forma il·limitada. Hi ha tres modalitats:

Club de Socis CienciAmics
Posa’t la bata de científic en el Museu dels Ciències i assenta’t en la butaca de l’Hemisfèric per a disfrutar de projeccions d’aventures, acció trepidant i com no, de ciència.

Club de Socis Ciutat de les Arts i les Ciències
La ciutat al complet. Mou-te a les teues amples per les nostres instal·lacions, i disfruta de les avantatges que t’oferix el nostre Club. L'opció més rendible perquè la família, al complet, disfrute d’un entorn únic.

Club de Socis Oceanogràfic
El món marí com mai ho havies vist. Coneix els principals oceans i mars de la Terra, rodejat per més de 500 espècies i 45.000 exemplars.

Més informació Club de Socis Ciutat de les Arts i les Ciències