Com s'hi arriba

Consulta totes les opcions per a arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

La Ciutat de les Arts i les Ciències està situada en la ciutat de València, a escassos minuts del centre històric. La seua construcció en el tram final de l'antic llit del riu Túria ha culminat la sorprenent transformació d'este espai, convertit en un gran pulmó verd amb més de huit quilòmetres de longitud que travessa la ciutat. La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convertit a València i a la Comunitat Valenciana en destí turístic de primer ordre. Complementa així una oferta única que conjuga tradició i avantguarda, amb un ric patrimoni cultural i artístic, turisme de sol i interior i espais naturals.

 

Per carretera

Coordenades GPS:

 • Umbracle: 39º 27' 15'' N, 0º 21' 7'' W
 • Museu de les Ciències: 39º 27' 23'' N, 0º 21' 10'' W
 • Hemisfèric: 39º 27' 22'' N, 0º 21' 12'' W
 • Oceanogràfic: 39º 27' 9'' N, 0º 20' 53'' W
 • Àgora: 39º 27' 13'' N, 0º 21' 0'' W

Autopista A-7 i carretera N-340: recorren la Comunitat Valenciana de nord a sud.
Autovia A-3: unix Madrid i València.
Nacional 234: connecta València amb Aragó, Castella i Lleó i el nord de la península

Informació de l'estat de les carreteres: Direcció General de Trànsit (DGT)

CAC per carretera

Amb tren
 

València disposa de dos terminals de tren, l'Estació del Cabanyal i l'Estació del Nord a la que cal afegir la estació de l'AVE Joaquín Sorolla, que unix la ciutat amb Madrid i Conca. A més València està connectada amb Alacant, Albacete i Barcelona per trens de velocitat alta. Des de l'Estació del Cabanyal i l'Estació del Nord es pot accedir a la Ciutat de les Arts i les Ciències per mitjà dels autobusos urbans. En l'Estació del Cabanyal, línia 1 d'autobús; en l'Estació del Nord, la línia d'enllaç més pròxima amb autobús és la 35 i l'estació de metro Xàtiva (línies 3 i 5). En la nova estació de l'AVE hi ha bus llançadora, autobusos gratuïts per als viatgers de l'AVE que els traslladen fins a l'Estació del Nord. Una altra opció és el metro, l'estació més propera és la parada Joaquín Sorolla, línia 5, que els podrà acostar fins a l'estació Albereda, a uns 15 minuts del recinte. Consultar en la pàgina de l'Empressa Municipal de Transports (EMT).

Informació sobre horaris i tarifes de trens: Xarxa Nacional de Ferrocarrils.

Red Nacional de Ferrocarriles RENFE

Consulte en l'apartat de tarifes les promocions associades als portadors de bitllets de Renfe.
 

Autobús
 

L'estació d'autobusos de València es troba situada vora el llit antic del Túria. Està connectada amb tot Espanya mitjançant línies regulars d'autobús. Per a accedir a la Ciutat de les Arts i les Ciències des d'allí es pot prendre l'autobús nº95 de l'EMT.

Línies d'autobusos de l'EMT que arriben a la Ciutat de les Arts i les Ciències: 1, 13,15, 19, 24, 25, 35, 40, 94, 95 i 99.

Consultar en la pàgina de l'Empresa Municipal de Transports (EMT)

 

Amb vaixell

València compta amb un port internacional amb eixides regulars a les illes Balears i Itàlia i un creixent tràfic de creuers pel Mediterrani.

Des del port, línia d'autobús 19; el Metro estació Neptú, línia 5, que els podrà acostar fins a l'estació Albereda, a uns 15 minuts del complex.

Més informació en la pàgina del Port de València.

 

En avió

L'Aeroport Internacional de Manises es troba a escassos minuts de València, a tan sols 8 quilòmetres del centre urbà. L'ampliació de pistes i de la terminal, unida a l'augment de les companyies aèries que operen, situen a este aeroport entre els primers d'Espanya en nombre de viatgers i vols.

A l'aeroport hi ha línia 5 del metro, amb connexió a l'estació Albereda, a uns 15 minuts del recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Més informació en la pàgina de:  Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea (AENA).

CAC otros accesos

Metro

Per a arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències pot utilitzar-se la línia de metro núm. 10. Altres línies pròximes són les núm. 3 i núm. 5. En este cas es recomana accedir des de la parada de l'Albereda, a uns 15 minuts del recinte, situada als jardins de l'antic llit del Túria.

Més informació: Metro de València (versió mòbil). Metro de València

Líneas de metro

A peu i en bicicleta

El visitant pot arribar fins la Ciutat de les Arts i les Ciències donant un passeig a peu o en bicicleta pels jardins de l'antic llit del riu Túria, el gran verger i pulmó verd de la ciutat, en direcció est. En la Ciutat de les Arts i les Ciències hi ha aparcament per a bicicletes. Pot consultar també la web de Valenbisi.

LA NOSTRA ADREÇA

 • Museu de les Ciències 
  Avda. del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina) nº 7 - 46013 València.
  39º 27' 23'' N, 0º 21' 10'' W
 • Hemisfèric
  Avda. del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina) nº3 - 46013 València.
  39º 27' 22'' N, 0º 21' 12'' W
 • Oceanogràfic
  C/. Eduardo Primo Yúfera (Científic), nº 1B. 46013. València
  39º 27' 9'' N, 0º 20' 53'' W
 • Umbracle
  Avda. del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina) nº 5 - 46013 València.
  39º 27' 15'' N, 0º 21' 7'' W
 • Àgora
  C/. Eduardo Primo Yúfera (Científic), nº 1A. - 46013 València.
  39º 27' 13'' N, 0º 21' 0'' W