Descobrix Ciutat de les Arts i les Ciències

Ciència, natura i art en un dels majors complexes de divulgació científica i cultural d'Europa, ubicat a València.

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València és un conjunt únic dedicat a la divulgació científica i cultural, que està integrat per sis grans elements: l'Hemisfèric, cine IMAX, 3D i projeccions digitals; l'Umbracle, mirador enjardinat i aparcament; el Museu de les Ciències, innovador centre de ciència interactiva; l'Oceanogràfic, el major aquari d'Europa; el Palau de les Arts Reina Sofia, dedicat la programació operística, i l'Àgora, que allotja el CaixaForum.

Al llarg d'un eix de quasi dos quilòmetres, en l'antic llit del riu Túria, este complex impulsat per la Generalitat Valenciana sorprén per la seua arquitectura - obra de Santiago Calatrava i Félix Candela - i per la seua immensa capacitat per a divertir i estimular les ments dels seus visitants que, recorrent els seus edificis, coneixen diferents aspectes relacionats amb la ciència, la tecnologia, la naturalesa o l'art.

El paper rellevant de la seua arquitectura ha sigut possible gràcies al treball dels dos arquitectes espanyols de prestigi internacional, que han aportat ací el millor de la seua obra: Santiago Calatrava amb el Palau de les Arts, l'Hemisfèric, el Museu de les Ciències, l’Umbracle i l'Àgora, i Félix Candela amb les singulars cobertes dels edificis principals de l'Oceanogràfic. Un conjunt arquitectònic de excepcional bellesa que harmonitza el continent amb el contingut. Una ciutat on conviuen el mar i la llum del Mediterrani de manera sorprenent.

Visita Virtual

Visita Virtual

Ací pots conéixer en 3D la increïble arquitectura de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Es tracta de participar, interactuar i sobretot disfrutar amb experiències úniques, com deixar-se envoltar per espectaculars imatges IMAX en una pantalla còncava de 900 metres quadrats, convertir-se en astronauta i viatjar fins a l'Estació Espacial Internacional, participar en un experiment científic en directe o contemplar quasi a l'abast de la mà les nombroses fileres de dents de diverses espècies de tauró i aprendre a valorar i conservar estos animals greument amenaçats, entre moltes altres vivències.

En conjunt, les projeccions digitals i les pel·lícules en gran format en l'Hemisfèric, les exposicions interactives en el Museu de les Ciències Príncep Felipe i les exhibicions bioeducativas de l'Oceanogràfic, conformen una gran oferta interrelacionada, que es complementa, amb l'únic objectiu de satisfer la curiositat i les ganes de divertir-se del visitant.

La Ciutat de les Arts i les Ciències unix a més l'admirada tradició mediterrània del mar i la llum, dels colors blaus i blancs, amb una arquitectura avantguardista dissenyada per Santiago Calatrava i Félix Candela. Les seues audaces línies identifiquen a la capital del Túria del segle XXI; és l'estampa futurista que simbolitza a la nova València: una ciutat moderna dins de la ciutat mil·lenària, on milions de visitants acudixen cada any per a disfrutar amb la cultura, la naturalesa, l'art i la ciència.