Descobrix Ciutat de les Arts i les Ciències

Ciència, natura i art en un dels majors complexes de divulgació científica i cultural d'Europa, ubicat a València.

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València és un conjunt únic dedicat a la divulgació científica i cultural, que està integrat per sis grans elements: l'Hemisfèric, cine IMAX, 3D i projeccions digitals; l'Umbracle, mirador enjardinat i aparcament; el Museu de les Ciències, innovador centre de ciència interactiva; l'Oceanogràfic, el major aquari d'Europa; el Palau de les Arts Reina Sofia, dedicat la programació operística, i l'Àgora, que dota al complex d'un espai multifuncional.

Al llarg d'un eix de quasi dos quilòmetres, en l'antic llit del riu Túria, este complex impulsat per la Generalitat Valenciana sorprén per la seua arquitectura - obra de Santiago Calatrava i Félix Candela - i per la seua immensa capacitat per a divertir i estimular les ments dels seus visitants que, recorrent els seus edificis, coneixen diferents aspectes relacionats amb la ciència, la tecnologia, la naturalesa o l'art.

El paper rellevant de la seua arquitectura ha sigut possible gràcies al treball dels dos arquitectes espanyols de prestigi internacional, que han aportat ací el millor de la seua obra: Santiago Calatrava amb el Palau de les Arts Reina Sofia, l'Hemisfèric, el Museu de les Ciències, l’Umbracle i l'Àgora, i Félix Candela amb les singulars cobertes dels edificis principals de l'Oceanogràfic. Un conjunt arquitectònic de excepcional bellesa que harmonitza el continent amb el contingut. Una ciutat on conviuen el mar i la llum del Mediterrani de manera sorprenent.

Visita Virtual

Visita Virtual

Ací pots conéixer en 3D la increïble arquitectura de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Es tracta de participar, interactuar i sobretot disfrutar amb experiències úniques, com deixar-se envoltar per espectaculars imatges IMAX en una pantalla còncava de 900 metres quadrats, convertir-se en astronauta i viatjar fins a l'Estació Espacial Internacional, participar en un experiment científic en directe o contemplar quasi a l'abast de la mà les nombroses fileres de dents de diverses espècies de tauró i aprendre a valorar i conservar estos animals greument amenaçats, entre moltes altres vivències.

En conjunt, les projeccions digitals i les pel·lícules en gran format en l'Hemisfèric, les exposicions interactives en el Museu de les Ciències Príncep Felipe i les exhibicions bioeducativas de l'Oceanogràfic, conformen una gran oferta interrelacionada, que es complementa, amb l'únic objectiu de satisfer la curiositat i les ganes de divertir-se del visitant.

La Ciutat de les Arts i les Ciències unix a més l'admirada tradició mediterrània del mar i la llum, dels colors blaus i blancs, amb una arquitectura avantguardista dissenyada per Santiago Calatrava i Félix Candela. Les seues audaces línies identifiquen a la capital del Túria del segle XXI; és l'estampa futurista que simbolitza a la nova València: una ciutat moderna dins de la ciutat mil·lenària, on milions de visitants acudixen cada any per a disfrutar amb la cultura, la naturalesa, l'art i la ciència.