CANCEL·LAT. Concurs 'Cristal·lització en l'escola'. 8 de maig de 2020

CANCEL·LAT. La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per seté any consecutiu en l’organització del concurs 'Cristal·lització en l’escola' dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. L’exposició de projectes i entrega de premis se celebrarà el 9 de maig de 2020 en el Museu de les Ciències. 
Imagen de las maquetas presentadas para el concurso de Cristalización del Museu

CANCEL·LAT

El certamen 'Cristal·lització en l’escola' està dissenyat per a descobrir els estudiants la cristal·lografia d’una forma original i divertida, de manera que participen a manera de congrés científic. Els alumnes seguixen el format de “concurs competitiu” i utilitzen els elements del mètode científic: des de la investigació en el laboratori fins a la presentació de resultats en un “congrés”. A més, al gener de 2020, s’oferix el curs de formació de cristal·lització i cristalografia per a professors en col·laboració amb el CEFIRE CTEM i el CEFIRE de Castelló.

El principal objectiu d’esta iniciativa és ressaltar la importància que té el món dels vidres en la societat actual i sobretot fomentar l’estudi, el treball sistemàtic, el pensament racional i la comunicació entre els jóvens estudiants, emprant per a això experiments atractius de cristal·lització.

La presentació de projectes i entrega de premis se celebrarà el 8 de maig de 2020 en el Museu de les Ciències

Més informació sobre el concurs "Cristal·lització en l’escola 2020"