Concurs "Cristal·lització en l'escola". 7 de maig de 2021

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per huité any consecutiu en l’organització del concurs "Cristal·lització en l’escola" dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. L’exposició de projectes i entrega de premis es realitzarà online el dia 7 maig de 2021.
Imagen de las maquetas presentadas para el concurso de Cristalización del Museu

El certamen "Cristal·lització en l’escola" està dissenyat per a descobrir els estudiants la cristal·lografia d’una forma original i divertida, de manera que participen a manera de congrés científic. Els alumnes seguixen el format de “concurs competitiu” i utilitzen els elements del mètode científic: des de la investigació en el laboratori fins a la presentació de resultats en un “congrés”. 

El principal objectiu d’esta iniciativa és ressaltar la importància que té el món dels vidres en la societat actual i sobretot fomentar l’estudi, el treball sistemàtic, el pensament racional i la comunicació entre els jóvens estudiants, emprant per a això experiments atractius de cristal·lització.

La presentació de projectes i entrega de premis es realitzarà en línia el dia 7 maig de 2021.

El concurs s'adapta també a la nova realitat. Per a facilitar la participació dels centres escolars s'habilita una modalitat online que es posarà en marxa en cas que no es puga realitzar la fase presencial. 

Més informació sobre el concurs "Cristal·lització en l’escola 2021"