CANCEL·LAT. Competició Concurs "Desafío Robot". 24 D'ABRIL DE 2020

CANCEL·LAT. La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa una nova edició de 'Desafío Robot', un esdeveniment tecnològic singular que reunix aficionats la robòtica, professors i alumnes de centres escolars de Primària, Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional per a participar en distintes proves en què competixen amb un robot dissenyat i programat per ells o amb un projecte que desenvolupen al llarg de tot el curs.
CANCEL·LAT. Competició Concurs

CANCEL·LAT. Desafío Robot és un esdeveniment educatiu de referència, sobre robòtica, en el que es reunixen durant un dia aficionats a la robòtica, estudiants i professors de centres escolars de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, en el Museu de les Ciències. A través d’ell es promouen vocacions cientificotecnològiques entre els més jóvens. Així mateix, es fomenta una visió àmplia de la robòtica en què intervenen no sols el coneixement i les habilitats tècniques, sinó també la creativitat o valors com el treball en equip i l’esforç.

A més de la fase de competició, Desafío Robot acull zones d'exhibició on empreses, institucions i entitats del món de la robòtica mostren al públic del Museu de les Ciències els seus projectes d'investigació, iniciatives, últims productes, així com, la realització d'activitats complementaries i exhibicions. Els aficionats a la robòtica que hagen construït els seus propis robots també tindran l'oportunitat d'exhibir-los i competir entre ells. 

El concurs se celebrarà el divendres, 24 d'abril en el Museu dels Ciències. 

Més informació sobre el concurs Desafío Robot 2020