CANCEL·LAT. Experimenta. Fira-concurs d'experiments i demostracions de Física i Tecnologia. 5 d'abril de 2020.

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull el 5 d'abril de 2020, la XV Fira Experimenta, en col·laboració amb la Facultat de Física de la Universitat de València.   
Dron volador creado por los participantes de la feria Experimenta de la Ciutat de les Arts i les Ciències

CANCEL·LAT

La FIRA EXPERIMENTA, organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València, compartix amb la Ciutat de les Arts i les Ciències la intenció de promoure vocacions científic-tecnològiques entre estudiants d'ensenyament secundari (ESO, Batxillerat i Cicles Formatius grau mitjà), i convertir-los en protagonistes actius i creatius de la ciència.

Els participants duen a terme un projecte experimental o tecnològic que posa de manifest algun principi físic o la seua aplicació. Posteriorment, el mateix projecte és exposat i explicat en una fira oberta al públic, que també compta amb una fase de concurs amb importants premis. El públic assistent a la fira podrà conéixer, de la mà dels seus jóvens creadors, desenes de sorprenents projectes en l’àmbit de la física i la tecnologia, on la creativitat, l’experimentació i l’originalitat es donen la mà.

El Museu de les Ciències es transformarà el matí del 5 d'abril de 2020 en una aula gegant on qualsevol pot aprendre, de forma divertida, coses interessants sobre la física i la tecnologia. 

Termini d'inscripció i presentació de propostes: 2 de febrer de 2020

Més informació sobre la Fira Experimenta