Xou científic de l'Astronauta Lili. Una Aventura Espacial. Dissabte, 8 de febrer

Event finalitzat


La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el "Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència" que es commemora l'11 de febrer, amb dues sessions del "Xou científic de l'Astronauta Lili. Una Aventura Espacial" que es realitzen el 8 de febrer en col·laboració amb la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT)
Xou científic de l'Astronauta Lili. Una Aventura Espacial. Dissabte, 8 de febrer

El “Xou científic de l'Astronauta LiLi. Una Aventura Espacial” és una xarrada STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) de divulgació científica amb audiovisuals, efectes especials i elements sensorials per a acostar el coneixement de l'univers i l'exploració espacial al públic familiar.

Durant l'espectacle, els assistents viuen una gran aventura espacial amb l'Astronauta LiLi, Comandant de la nau Nebula 1, i completen la Missió 1 "Viatge pel sistema solar". El públic aprén una gran varietat de conceptes astronòmics mentre viatja per l'espai. Amb esta premissa, els assistents es familiaritzen amb el llenguatge científic de manera senzilla, dinàmica i divertida, però sense perdre el rigor. En finalitzar el viatge, l'Astronauta LiLi lliura a cada participant un diploma d'astronauta de la missió que ha realitzat. 

Dissabte, 8 de febrer de 2020
Auditori Santiago Grisolía. Museu de les Ciències
Sessions: 11.30 i 17.00 hores
Duració: 1 hora
Activitat gratuïta. Accés lliure fins a completar aforament
Edat recomanada: a partir de 6 anys (tots els menors han d'anar acompanyats d'un adult)

Este espectacle té llums estroboscòpiques

Amb la participació en este taller pot encunyar-se també una de les caselles de Passaport a l'Espai