Un llac de concerts

La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb Berklee College of Music oferix les actuacions gratuïtes de "Un llac de concerts"
Un llac de concerts

“Un llac de concerts” porta a la Ciutat de les Arts i les Ciències al setembre i octubre, a les 19.00 hores, les actuacions de lliure accés a l'aire lliure a càrrec dels estudiants i professors del campus a València de Berklee amb la interpretació de composicions de diferents estils musicals: Jazz, Pop, Rock, Electrònic, Hip-Hop etc...

Acompanya'ns els divendres (11, 18, 25 de setembre i 2 d'octubre) per a gaudir dels concerts a l'aire lliure en l'escenari situat sobre el llac Sud del Museu de les Ciències. Cada setmana els estudiants de Berklee College of Music València realitzaran concerts únics en els quals oferiran tots els gèneres i estils de la música actual. La millor manera d'acabar la setmana a la ciutat.

Aforamente reduït. Activitat d'accés lliure prèvia inscripció. Entrada a la zona del concert a partir de les 18:30 hores.

Normativa COVID-19
1.Realitza l'accés i l'eixida de manera escalonada respectant en tot moment la distància interpersonal de seguretat.
2.Respecta els recorreguts senyalitzats a l'interior del recinte.
3.Llava't les mans amb gel desinfectant. Disponible en l'accés.
4.Usa mascareta sempre, fins i tot quan estigues assegut durant la celebració del concert.
5.Respecta la distància interpersonal de seguretat una vegada dins del recinte.
6.Per higiene, no has de compartir el teu seient amb una altra de les persones assistents, són personals i intransferibles.
7.En la mesura que siga possible, durant la pausa no abandones el teu seient.
8.Dins del recinte està prohibit consumir qualsevol tipus de beguda o menjar. Hi ha una zona de restauració habilitada per a això.
9.Per la seguretat de tots, sigues responsable amb el compliment d'aquesta normativa.