OGMIOS 2019: contant revolucions

Event finalitzat


La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Federació Valenciana de Divulgació Científica organitzen un gran esdeveniment de divulgació el dissabte, 13 i diumenge, 14 d'abril. Els divulgadors més reconeguts del nostre país utilitzaran xarrades, monòlegs o directes de Youtube per a contar les revolucions científiques del passat, present i futur.   
OGMIOS 2019: contant revolucions

Ogmios és un gran esdeveniment de divulgació organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Federació Valenciana de Divulgació Científica, que aspira a convertir-se en un referent de la divulgació científica. Durant dos dies comptarem amb alguns dels divulgadors més reconeguts del nostre país que, a més de les ja tradicionals xarrades es valdran de nous formats com monòlegs, directes de YouTube, podcast i il·lustració científica.

En esta primera edició, ciència creativitat i humor es combinaran en les proporcions adequades per a contar les sorprenents revolucions científiques del nostre passat, present i les que quasi estan ja a l’abast de les nostres mans.

La ciència ens ha fet avançar i ens ha convertit en gran manera en el que som. Afecta a diari a les nostres vides i canvia contínuament la nostra manera d’enfrontar-nos al món. Al llarg de la història, invents, descobriments i teories han anat provocant xicotetes i grans revolucions. Per a explicar-ho parlarem de física, biomedicina, escepticisme, geologia, matemàtiques, astronomia i moltes altres disciplines, totes elles integrades en una única cita a què no pots faltar.

Horari:
Dissabte 13 d’abril de 10:30 a 13:30 hores i 15:30 a 18:30 hores
Diumenge 14 d’abril de 10:30 a 13:30 hores

Lliure accés prèvia inscripció. AFORAMENT COMPLET

L'esdeveniment es retransmetrà en directe a través del nostre canal de YouTube: www.youtube.com/ciudadartesyciencias