LES BANDES A LA CIUTAT

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana organitzen el cicle de concerts "Les bandes a la Ciutat"
LES BANDES A LA CIUTAT

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) han posat en marxa el cicle de concerts "Les bandes a la Ciutat", una sèrie d'actuacions de lliure accés a càrrec de grups musicals de xicotet format de les societats musicals federades de la Comunitat Valenciana.

Els exteriors del Museu de les Ciències s'ompliran els dissabtes a la vesprada de la música en directe de les bandes de la Comunitat. Una activitat paral·lela que complementa el contingut expositiu del Museu relacionat amb la música, com és l'exposició "Play. Ciència i música", i que permet acostar al públic el col·lectiu de les societats musicals, considerat un moviment artístic, educatiu i social únic en el món.

Exteriors del Museu de les Ciències. Dissabtes 12 hores. Accés lliure. 

 

- 25 de juny. Unión Musical y Cultural de Altura. Quintet de metalls.
- 16 de juliol. Centro Instructivo Musical Tendetes (València). Grup de clarinets.
- 6 d'agost. Ateneo Musical de Rafelguaraf. AMR Bras Quintet.
- 13 d'agost. Sociedad Unión Musical "La Aurora" (Albatera). Quartet de saxofons (CANCEL·LAT PER ALERTA METEOROLÒGICA. NOVA DATA 17/12/2022).
- 10 de setembre. Agrupación Musical "Los Silos" (Burjassot). Ensemble de clarinets.
- 17 de setembre. Societat Unió Musical de Catarroja. Quartet de clarinets. 
- 1 d'octubre. Societat Musical "La Primitiva setabense". Ensemble de tubes i bombardins de la "Música Vella" de Xàtiva.
- 29 d'octubre. Societat Unió Musical d'Alberic. Camerata de vents i percussió.
- 5 de novembre. Centro Instructivo Musical de Onil. Quintet de metalls.
- 12 de novembre. Unió Artístico Musical "Sant Francesc de Borja" de Gandia. Grup de cambra. (CANCEL·LAT PER ALERTA METEOROLÒGICA. NOVA DATA 26 DE NOVEMBRE).
- 26 de novembre. Unió Artístico Musical "Sant Francesc de Borja" de Gandia. Grup de cambra.
- 17 de decembre. Sociedad Unión Musical "La Aurora" (Albatera). Quartet de saxofons.