ACTIVITATS EN ELS LLACS

Vine a provar totes les activitats que oferim en els nostres llacs: Waterballs, caiacs i barques ACTIVITATS TANCADES TEMPORALMENT PER A MINIMITZAR EL CONTACTE ENTRE VISITANTS
ACTIVITATS EN ELS LLACS

ACTIVITATS TANCADES TEMPORALMENT PER A MINIMITZAR EL CONTACTE ENTRE VISITANTS

Waterballs. Activitat per a totes les edats que consistix a introduir-se en una bola de plàstic que s'unfla d'aire i es tanca hermèticament. Té una grandària de 2 metres de diàmetre i si el teu equilibri t'ho permet podràs sentir la sensació de caminar sobre l'aigua dins d'ella. Vine a comprovar el teu equilibri i resistència. L'activitat té un preu de 5 euros i s'oferix per fraccions de 10 minuts.

Caiacs transparents i barques. Activitat per a tots els públics que no requerix d'entrenament ni condició física especial. Gràcies als originals caiacs transparents per a dues persones i les barques amb capacitat màxima per a sis persones podràs passar una agradable estona en els llacs de la Ciutat de les Arts i les Ciències. L'activitat té un preu per persona de 2,5 euros per fraccions de 10 minuts i es poden adquirir tantes fraccions de 10 minuts com es desitge. 

Horari. Tots els dies d'11.00 a 19.30 hores*

Les activitats es realitzaran sempre que les condicions meteorològiques ho permeten

*Els horaris poden patir modificacions