Passaport a l’Espai

Event finalitzat


Fins al 21 de maig de 2020, aconseguix el teu Passaport a l’Espai, en les taquilles del Museu de les Ciències o de l’Hemisfèric, i encunya cada una de les activitats relacionades amb l’astronomia per a aconseguir fantàstics premis.  
Passaport a l’Espai

El programa d'activitats de "Passaport a l'Espai" s'ha suspés. Els passaports que s'han entregat continuen sent vàlids per a esta edició o la següent. 

Vols convertir-te en astronauta? Somies en viatjar a l’espai, o a Mart? La Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA), presenta per sisé any consecutiu la iniciativa 'Passaport a l’Espai'.

Fins al 21 de maig de 2020, aconseguix el teu Passaport, en les taquilles del Museu de les Ciències o de l’Hemisfèric, i encunya cada una de les activitats relacionades amb l’astronomia per a entrar en el sorteig de fantàstics premis: 

- Coneix les instal·lacions de l’Agència Espacial Europea i la NASA a Madrid
- Disfruta, a Aras de los Olmos, del firmament nocturn com mai l'has vist abans
- Descobrix els últims avanços en tecnologia espacial en el Consorci Espacial Valencià

Més informació sobre les activitats en "Passaport a l’Espai"

Donada la situació actual i seguint les mesures de seguretat decretades, es comunica als participants del "Passaport a l'Espai" que el seu passaport entrarà en el sorteig dels premis de la pròxima edició que se celebrara al juny de 2021.

Es comunica als participants que no hagen pogut entregar el seu passaport amb els encunys corresponents que, per a evitar el contacte amb el suport físic, poden escanejar el passaport i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça de divulgacion@cac.es . Els arxius no hauran d'excedir el 5Mb. Tan prompte es reben s'enviarà un correu de confirmació de recepció.