activitats | concursos

activitats

La Nit dels investigadors

El divendres 28 de setembre, a partir de les 16.00 hores, la Ciutat dels Arts i els Ciències participarà en La Nit Europea de la Investigació, que tindrà lloc en el llac sud del Museu de les Ciències.

Continuar llegint

Waterballs

Waterballs, activitat en els llacs de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Continuar llegint

Caiacs i barques

Vine disfrutar dels caiacs transparents i barquetes que tenim en la Ciutat de les Arts i les Ciències i sent com a flotes sobre els seus llacs.

Continuar llegint

Water Bikes

Water Bikes, activitat en els llacs de la Ciutat dels Arts i els Ciències

Continuar llegint

Observació eclipsi de Lluna. 27 de juliol. 21:00 hores

El divendres, 27 de juliol a les 21:00 hores es realitzarà, en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Astronomia (AVA), una observació amb telescopis de l’eclipsi de Lluna previst per a eixa data. L’activitat serà en el Jardí d’Astronomia de l’Umbracle. Accés lliure

 

Continuar llegint

CURSOS PER A PROFESSORS. PROGRAMA CESAR TEACHERS TRAININGS

Professors de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius compartixen experiències amb els científics i enginyers de l'Agència Espacial Europea (ESA) a través de videoconferències 

Continuar llegint

Música en obert amb Berklee

La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb Berklee College of Music presenta una nova edició de 'Música en obert amb Berklee'

Continuar llegint

Escola d'Estiu "Científics del futur": missió a Mart

Un any més, en l'Escola d'Estiu de la Ciutat de les  Arts i de les Ciències, abordem, d'una manera lúdica i divertida, els reptes del demà, experimentant per a comprendre allò que ens rodeja i ens fascina.

Continuar llegint

DIGITAL JOVE. Fòrum Internacional de Creació Digital de València

DIGITAL JOVE, és un nou fòrum de debat dedicat a les noves narratives digitals de creació que se celebra a València del 20 al 24 de juny. L'Auditori del Museu de les Ciències acollirà la sessió inaugural el dimecres 20 de juny de 10:00 a 14:30 hores.

Continuar llegint

PROJECTE HYPATIA PER AL FOMENT DE LA CIÈNCIA ENTRE LES XIQUETES

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en el projecte europeu Hypatia l’objectiu principal del qual és fomentar que les xiques de 13 a 18 anys opten per la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM) tant en els centres educatius com, més avant, en les seues trajectòries acadèmiques. 

 

Continuar llegint

Passaport a l’Espai

Fins al 21 de maig de 2018, aconseguix el teu Passaport a l’Espai, en les taquilles del Museu de les Ciències o de l’Hemisfèric, i encunya cada una de les activitats relacionades amb l’astronomia per a aconseguir fantàstics premis.  

Continuar llegint

Documental. Els fantasmes de l'univers: la recerca de matèria fosca. 31 d'octubre 2017

Som només un 15% de la matèria de l’univers i la resta està ací, veiem la seua gravetat, però no tenim ni idea del que és... El 31 d’octubre explicarem en l’Hemisfèric què sabem sobre la matèria fosca y per què estem segurs de que existix. 

Continuar llegint

JORNADES DE PALEONTOLOGIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA I PREGUNTA-LI A UN CIENTÍFIC. 19 i 20 D'OCTUBRE 2017

El Museu de les Ciències acull el dijous 19 d’octubre una jornada sobre la investigació i la divulgació paleontològica on participaran els principals referents nacionals i locals en este camp. El 20 d’octubre es realitzarà una trobada d’estudiants amb el paleontòleg Francisco Ortega Coloma.

Continuar llegint

Consell de la Infància del Museu de les Ciències

Este Consell el conformen alumnes de 5é  i 6é de Primària de centres de la Comunitat Valenciana que desitgen col·laborar estretament amb el Museu, amb l'objectiu de millorar el seu funcionament des del punt de vista d'un xiquet

Continuar llegint

WHAT'S THE MATTER? A SHOW ON ELEMENTARY PARTICLE PHYSICS

What’s the matter? és un espectacle que ens submergix en el món de la física de partícules a través de sorprenents experiments realitzats en rigorós directe. 19 de setembre. 19:30 hores. Auditori Santiago Grisolía. Museu de les Ciències

Continuar llegint