EXPOSICIONS

Vine i experimenta en les nostres exposicions interactives.

TALLERS

Divertir-te o aprendre? En Ciència a Escena ho fem tot!

PROJECCIONS

Disfruta de 900 metres quadrats de pantalla en l’únic IMAX DOME d’Espanya.

ANIMALS

Coneix en l'Oceanogràfic els principals ecosistemes marins del planeta.

ESCOLARS

Vols vindre amb el teu cole? Descobrix tot el que tenim preparat per al teu centre

CUMPLEDIVER

Viu el cumple més divertit i diferent amb nosaltres!

Esdeveniments especials

Realitza el millor esdeveniment en un entorn únic

El club de tots

Tot un món d’avantatges per als amants de la ciència

Destacats en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

PASSAPORT A L'ESPAI

+INFO

Vols ser astronauta? Somies amb viatjar a l'espai. La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA) presenta un any més la iniciativa "Passaport a l'Espai". Fins al 21 de maig de 2019 aconseguix el teu passaport fica l'encuny amb les activitats relacionades amb l'astronomia per a entrar en el sorteig de fantàstics premis.

TONY CRAGG. SIS ESCULTURES

+INFO

L’exposició d’escultures de l’artista Tony Cragg arriba als exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències de la mà de la Fundació Hortensia Herrero. Fins al 4 de novembre de 2018 es podrán veure sis escultures, tres d’elles realitzades expressament per a esta exposició, en distints enclavaments del complex.

EL FUTUR DELS MUSEUS DE CIÈNCIA I ELS SEUS PROFESIONALS

+INFO

Si t’interessa conéixer el futur dels museus de ciència i els seus professionals, no et perdes les tres conferències de lliure accés, impartides per experts de reconegut prestigi en l’àmbit de la museologia científica, que oferix la Ciutat dels Arts i els Ciències del 24 al 26 d’octubre en el marc de la XIX Reunió de Museus de Ciència i Tècnica d’Espanya.

FÈRIC

+INFO

Ja està en marxa Fèric, el concurs de curts de l'Hemisfèric. T'animes? Agafa la teua càmera i atrevix-te a participar, pots guanyar 2.000 euros! Seguim celebrant el 20 aniversari de l'Hemisfèric

Teatre de l'Electricitat

+INFO

Campanes que sonen sense tocar-les, ciris que s'apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat de bufar, anells ballarins, arcs elèctrics que solquen l'espai, o tubs de neó que s'encenen al tocar els seus extrems, són algunes de les experiències que ens posen literalment els pèls de punta en el Teatre de l'Electricitat inclòs en l'entrada del Museu.

ELS SECRETS DE LA GRAVETAT

+INFO

Vola a la Lluna, més enllà de l’Estació Espacial Internacional i recorre els racons més llunyans de la nostra galàxia mentres experimentes les meravelles de l’espai i el temps en una aventura educativa amb imatges impressionants.

Veure vídeo relacionat

NOTÍCIA DESTACADA

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES PRESENTA ESTA TARDOR NOVES EXPOSICIONS I L’ESTRENA DE LA PEL·LÍCULA 'ELS SECRETS DE LA GRAVETAT'

El Museu prepara les noves exposicions 'Érase una vez' i 'Talking Brains' Tornen els cicles de conferències 'Una Comunitat amb Ciència' i 'Astronomia'. Seguir llegint