EXPOSICIONS

Vine i experimenta en les nostres exposicions interactives.

CIENCIAMIX TALLERS

Aprendre mai va ser tan divertit!

PROJECCIONS

Disfruta de 900 metres quadrats de pantalla en l’únic IMAX DOME d’Espanya.

ANIMALS

Coneix en l'Oceanogràfic els principals ecosistemes marins del planeta.

ESCOLARS

Vols vindre amb el teu cole? Descobrix tot el que tenim preparat per al teu centre

CUMPLEDIVER

Viu l'aniversari més divertit i diferent amb nosaltres!

Esdeveniments especials

Realitza el millor esdeveniment en un entorn únic

El club de tots

Tot un món d’avantatges per als amants de la ciència

Destacats en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

ÉRASE UNA VEZ...

+INFO

La ciència està en totes parts, però podem trobar-la amagada en el fantàstic món dels contes infantils? Vine a comprovar-ho en esta exposició que dóna la resposta i presenta conceptes científics a través de deu relats populars.

Les Nocturnes

+INFO

Tornen "Les Nocturnes" a la sala de projeccions de l'Hemisfèric. Tots els dissabtes a les 20 hores disfruta del planetari en directe que t'ajudarà a conéixer com es el cel nocturn durant l'estació més freda.

PASSAPORT A L'ESPAI

+INFO

Fins al 21 de maig de 2020 aconseguix el teu Passaport a l'Espai en les taquilles del Museu de les Ciències o de l'Hemisfèric, marca cadascuna de les activitats relacionades amb l'astronomia que realitzes i participa en el sorteig de fantàstics premis.

MY SECRET GARDEN

+INFO

Amb l'exposició My Secret Garden, Arne Quinze mostra el seu jardí secret a través de l'art, un art que utilitza per a conscienciar sobre la naturalesa que considera amenaçada. Passeja entre les imponents escultures de l'artista belga situades en l'Umbracle i el llac de l'Hemisfèric.

MART. LA CONQUISTA D’UN SOMNI

+INFO

Un apassionant viatge per a conéixer el planeta roig. Experimenta i descobrix els fets més rellevants o curiosos de Mart. Escolta com sonaria la teua veu o quin seria el teu pes i posa a prova els teus coneixements amb un test d’imatges de la Terra i Mart

CONFERÈNCIA "EL BENEFICI DE LES VACUNES PER A LES NOSTRES SOCIETATS: REALMENT HO APRECIEM?"

+INFO

La professora de malalties infeccioses pediàtriques, Beate Kampmann ens parlarà el dijous, 20 de febrer sobre la importància de les vacunes per a l’individu, la salut pública i les societats globals i sobre com podríem arribar a fer realitat l’aspiració de l’OMS de que hi haja vacunes per a tots. Lliure accés fins a completar aforament. En col·laboració amb el Britihs Council.

NOTÍCIA DESTACADA

EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ACONSEGUIX EL SEU RÈCORD DE VISITANTS EN 2019 AMB 891.645 ENTRADES VENUDES

Els joves que complixen 20 anys en el 2020 podran sol·licitar una entrada gratuïta per a visitar el Museu. Seguir llegint