EXPOSICIONS

Vine i experimenta en les nostres exposicions interactives.

CIENCIAMIX TALLERS

Aprendre mai va ser tan divertit!

PROJECCIONS

Disfruta de 900 metres quadrats de pantalla en l’únic IMAX DOME d’Espanya.

ANIMALS

Coneix en l'Oceanogràfic els principals ecosistemes marins del planeta.

ESCOLARS

Vols vindre amb el teu cole? Descobrix tot el que tenim preparat per al teu centre

CUMPLEDIVER

Viu l'aniversari més divertit i diferent amb nosaltres!

Esdeveniments especials

Realitza el millor esdeveniment en un entorn únic

El club de tots

Tot un món d’avantatges per als amants de la ciència

Destacats en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

ÉRASE UNA VEZ...

+INFO

La ciència està en totes parts, però podem trobar-la amagada en el fantàstic món dels contes infantils? Vine a comprovar-ho en esta exposició que dóna la resposta i presenta conceptes científics a través de deu relats populars.

MY SECRET GARDEN

+INFO

Amb l'exposició My Secret Garden, Arne Quinze mostra el seu jardí secret a través de l'art, un art que utilitza per a conscienciar sobre la naturalesa que considera amenaçada. Passeja entre les imponents escultures de l'artista belga situades en l'Umbracle i el llac de l'Hemisfèric.

PASSAPORT A L'ESPAI

+INFO

Fins al 21 de maig de 2020 aconseguix el teu Passaport a l’Espai, en les taquilles del Museu de les Ciències o de l’Hemisfèric, encunya cada una de les activitats relacionades amb l’astronomia que realitzes i entra en el sorteig de fantàstics premis.

MART. LA CONQUISTA D’UN SOMNI

+INFO

Un apassionant viatge per a conéixer el planeta roig. Experimenta i descobrix els fets més rellevants o curiosos de Mart. Escolta com sonaria la teua veu o quin seria el teu pes i posa a prova els teus coneixements amb un test d’imatges de la Terra i Mart

PLANET POWER 3D

+INFO

Recorre en l'Hemisfèric la història de l’electricitat i el seu paper en la vida moderna, des del catxerulo de Benjamin Franklin fins al Solar Impulse, el primer avió solar tripulat

Veure vídeo relacionat

ELS NOSTRES ULLS A MART I A L'UNIVERS: LA CIÈNCIA DE L'ESA DISPONIBLE PER AL PÚBLIC

+INFO

El dijous, 21 de novembre, Michel Breitfellner de l'Agència Espacial Europea (ESA) ens parlarà de les diferents activitats científiques que desenvolupa l'ESA així com dels projectes de comunicació i educació que es realitzen per a promoure l'estudi de l'astronomia. 19:30 hores. Lliure accés, prèvia inscripció.

NOTÍCIA DESTACADA

LES CONFERÈNCIES DEL MUSEU ABORDEN EN NOVEMBRE LA INTEL.LIGÈNCIA ARTIFICIAL I LA ESA

El dijous, 14 de novembre Conferència "El fi dels problemes impossibles" impartida per Rubén Ruiz García i el dijous, 21 de novembre. Conferència "Els nostres ulls a Mart i a l'Univers: la ciència de l'ESA disponible per al públic' per Dr. Michel Breitfellner. Les  conferències de divulgació són de lliure accés prèvia inscripció. Seguir llegint.