EXPOSICIONS

Vine i experimenta en les nostres exposicions interactives.

TALLERS

Divertir-te o aprendre? En Ciència a Escena ho fem tot!

PROJECCIONS

Disfruta de 900 metres quadrats de pantalla en l’únic IMAX DOME d’Espanya.

ANIMALS

Coneix en l'Oceanogràfic els principals ecosistemes marins del planeta.

ESCOLARS

Vols vindre amb el teu cole? Descobrix tot el que tenim preparat per al teu centre

CUMPLEDIVER

Viu el cumple més divertit i diferent amb nosaltres!

Esdeveniments especials

Realitza el millor esdeveniment en un entorn únic

El club de tots

Tot un món d’avantatges per als amants de la ciència

Destacats en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

PASSAPORT A L'ESPAI

+INFO

Vols ser astronauta? Somies amb viatjar a l'espai. La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA) presenta un any més la iniciativa "Passaport a l'Espai". Fins al 21 de maig de 2019 aconseguix el teu passaport fica l'encuny amb les activitats relacionades amb l'astronomia per a entrar en el sorteig de fantàstics premis.

MEDITERRANI

+INFO

Coneix el passat del mar Mediterrani, comprova quin és el seu present i observa quins reptes es plantegen per a la seua sostenibilitat de cara al futur. Escolta els sons de cetacis i descobrix que fa uns 6 milions d’anys este mar quasi es va assecar i es va convertir en un desert esguitat de llacs salats

CRISTAL·LITZACIÓ EN L'ESCOLA

+INFO

Hem convocat una nova edició de la competició "Cristal·lització en l'Escola" per a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. Descobrix com treballen els científics a través d'un format de "concurs competitiu" i atrevix-te a crear un autèntic món en miniatura.

LES NOCTURNES D'HIVERN

+INFO

Coneix com és el cel nocturn durant l'estació més freda gràcies al planetari en directe de l'Hemisfèric "Les Nocturnes d'hivern". Descobrix fascinants històries mitològiques, com naixen, evolucionen i moren les estreles, o els planetes més extranys.

Teatre de l'Electricitat

+INFO

Campanes que sonen sense tocar-les, ciris que s'apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat de bufar, anells ballarins, arcs elèctrics que solquen l'espai, o tubs de neó que s'encenen al tocar els seus extrems, són algunes de les experiències que ens posen literalment els pèls de punta en el Teatre de l'Electricitat inclòs en l'entrada del Museu.

ELS SECRETS DE LA GRAVETAT

+INFO

Vola a la Lluna, més enllà de l’Estació Espacial Internacional i recorre els racons més llunyans de la nostra galàxia mentres experimentes les meravelles de l’espai i el temps en una aventura educativa amb imatges impressionants.

Veure vídeo relacionat

NOTÍCIA DESTACADA

Els xiquets i les xiquetes disfressats de personatges de contes accediran gratis al Museu el dilluns 24 de desembre

Els xiquets i les xiquetes disfressats de personatges de contes populars tindran accés gratuït al Museu de les Ciències el dilluns 24 de desembre. Amb esta iniciativa la Ciutat de les Arts i les Ciències vol celebrar amb el públic infantil esta data tan assenyalada, en la que a més estarà en marxa la programació especial de Nadal en el Passeig d’Arcbotants amb tallers, mercat ambulant i activitats lúdiques. Seguir llegint